LoL Account Creation Guide

Her er en rask guide til opprettelse av League of Legend-kontoen. LoL er et fantastisk MOBA-spill tilgjengelig online. Det er gratis å spille, og helt sikkert vil du bli hektet i det øyeblikket du prøver det.

I League of Legends blir spillerne delt inn i lag på tre til fem og får velge en karakter eller en mester. Så spiller de en kamp som tar mellom tjue til førti minutter. Målet er å skyve forbi fiendens forsvar og slå sitt hovedkontor. For tiden er det 83 mestere tilgjengelig i League of Legends, men det er en ny utgitt omtrent hver tredje til fjerde uke, så dette spillet blir aldri foreldet. Hver enkelt karakter har også et eksepsjonelt sett med evner og basestatistikk som skiller dem fra alle andre karakterer og gjør dem eksepsjonelle. Du har også sjansen til å kjøpe varer i løpet av kampen som øker din mesterstat ytterligere og gjør dem eksepsjonelt til dine.

Hvis du vil utjevne mesteren din og tilpasse dem utenfor kampen, har League of Legends også dekket deg. Når du spiller kamper, får du erfaring og IP. Denne opplevelsen øker innkallingsnivået mens IP-en lar deg kjøpe nye mestere og runer. Maksimumsnivået i dette spillet er tretti. Når du kommer til nivå tretti, vil du angre nye mestringspoeng så vel som rune-spor. Deretter kan du kjøpe runer ved å bruke IP-en din og tildele mestringspunkter for å styrke din mester i visse aspekter av ditt valg som forsvar, angrep, magisk skade og mange andre.

Er du klar til å starte?

Det er enkelt å opprette en LoL-konto. Dette er det samme som de fleste andre videospill på nettet. Vær imidlertid oppmerksom på at kontonavnet du registrerer deg med ikke er navnet du vil vises under i spillet. Du vil bruke dette navnet til å logge inn i spillet. Etter å ha lastet ned spillet og logget inn, må du velge innkallingsnavnet ditt som er navnet du vil vises under for alle de andre spillerne som spiller League of Legends.

Nå har du fullført oppretting av LoL-kontoer og er klar til å begynne å spille spillet. Det er mange videospill tilgjengelig der ute, men League of Legends er det beste. Til å begynne med kan det hende du har vanskelig for å spille spillet, men med konstant trening vil du bli vant til det.

More posts