League of Legends mest forhatte Champions

League of Legends spillere har sine favoritt Champions at de viktigste hele tiden, men de har også en liste over sine forhatte Champions. Spillere forakter dem for en rekke årsaker, inkludert ikke forstå deres spilling eller ikke liker hvordan de beveger seg i kamper. Noen av disse avskyelige Champions kan bli funnet på nesten alles kort liste over hatet personas. Se om du er enig med de andre.

Zoe

Zoe kan se ut som en morsom og elskelig Champion, men spillerne raskt lære at hun er det motsatte av det. Dette Champion er pyntet i fargerike utstyr og sparkles for å gi deg en følelse av at hun er bare en lett persona. Men det er sparkles og glitter som du bør være redd for-det er hennes kropp rustning. Zoe bringer drastiske ødeleggelse fra langt hold. Den ene sikker måte å stoppe henne i hennes spor er å plukke en mester som har en ødeleggende slag fra avstand.

Lee Sin

Lee Sin liker å sparke seg til seier-bokstavelig. Hvis dette Champion fikk mulighet til, han kommer til å sparke deg i hjel før du selv har muligheten til disken. Lee Sin kan også kaste deg inn i melee å ha andre fiender drepe deg. Han står der og ser det hele går ned. Han kan være blind, men han gjør opp for det i alt annet.

Tryndamere

Du ønsker ikke å kjempe mot Tryndamere. Denne enorme goliath av en mester ble opprettet for å påføre utrolig skade sine motstandere. Han bærer et stort sverd som han rapper med og får umiddelbar dreper som resultat. Du tror kanskje du vil ha ham på laget ditt, men det kan være en dårlig idé også. Han er en fryktelig mater og kan sette ditt lag tilbake umiddelbart.

Teemo

Teemo er en tegneserieaktig jakt Champion som kan irritere pokker ut av deg. Han har for mange funksjoner å nevne som kan stå i veien for en seier. Han er rask, har sopp, og usynlighet. Hvordan kan en liten Furball påføre så mye skade? La oss ta en titt på disse sopp. Teemo har det som synes å være en uendelig mengde av dem, og de er alle ment å såre deg. Denne raske bevegelse karakter er en redsel.

Vayne

Vayne er en mester som ser enkelt nok å ta ut, men hun gjemmer seg ferdigheter og evner som hun viser bare når du er på ditt mest sårbare. Som en fiende, kan Vayne kaste stuns permanent på deg og ditt team. Denne funksjonen er vidtrekkende og nesten umulig å gjemme seg. Hun liker å starte kamper og bruker sin skarpskytter ferdigheter til å ta den endelige bildet. Hun er dødelig.

Det er lett å komme opp med en liste over Champions du elsker å hate i LoL. Det spiller ingen rolle om du spiller med eller mot dem, det er bare noen figurer som du tar en titt på og kjøre den andre veien før for mye skade er påført. Hvis du hoved en av disse plagsomme Champions, du er en modigere person enn mange av League of Legends-spiller!