League of Legends: Wild Rift

League of Legends (lol) fans har noe å feire i sommer med lanseringen av LoL: Wild Rift. Dette er en kommende kamp arena multiplayer spill som er sikker på å tiltrekke seg noen LoL spiller. Den beste måten å beskrive LOL. Wild Rift stil er en blanding av fantasy, steampunk, og kosmisk horror

LoL. Wild Rift ble først annonsert i oktober 2019 markerer tiårsjubileet for League of Legends og har siden vært beta-testet i ulike land

For fans av den originale LoL, de lurer kanskje på hva som skiller LoL: Wild Rift fra forgjengeren? For én ting, bør spillere på Wild Rift ser det som en komprimert versjon av spillet den opprinnelige LoL. Holde seg til hva som inspirerte den, målet i Wild Rift forblir den samme, du er på et oppdrag for å ødelegge motstanderens Nexus. Den Nexus er en beskyttet struktur, og som styrer, som lykkes eller mislykkes.

Ødeleggelsen av Nexus er bare en del av Rift Vill; Men det er andre spill moduser som spillerne kan velge fra.

I Lol: Wild Rift, runder varer omtrent mellom 15-20 minutter, avhengig av den valgte modusen. I hver runde, to lag består av fem spillere konkurrerer om å være den første til å ødelegge de andre Nexus. Gameplayers av Wild Rift kalles Summoner, hvilke kamper mot andre spillere (menneske eller datastyrt).

Selv om spillet har menneskelige motstandere som skal bli slått, noen nøytrale spillere kan hjelpe en spiller få erfaringspoeng og elementer. Disse nøytrale motstandere i spillet er Jungle monstre, Rift Herald, og Baron Nashor. Av de tre nøytrale, blir Baron Nashor sies å være den mest kraftfulle og utfordrende å slå.

LoL: Wild Rift er snart kommer til å være tilgjengelig for nedlasting på iOS og Android-enheter. Spillet kan spilles på skrivebordet også. En av de store tingene som spillere av LoL: Wild Rift kan forvente å se er den ultimate kompatibilitet med mobile spill. Opprinnelig LoL ble spilt på PC, Men med Wild Rift, det åpnet et nytt marked for de som ønsker å spille på farten.

Dette venture i mobile gaming av Riot Games, ideen om LoL, kommer til å være en første for utviklerne. De håper at Wild Rift kommer til å levere like LoL har og fortsetter å gjøre det. Den mobile spill er designet for å være tilgjengelig på alle Android eller iOS enhet som har blitt gitt ut i løpet av de siste fem årene.

More posts