League of Legends - The Mystery of Doran

League av Legends (lol) karakter Effrem E. Doran, bedre kjent som Doran, er en ikke-spillbar figur i den populære flere spillere PC-spill. Dette LoL karakter er hjernen skaperen bak Wukong personale samt Doran blad, ring, og skjold.

Det antas at Doran hadde evnen til å snu en vanlig gjenstand til noe stort. Etter den tid Doran var 15 år gammel, fikk han en sjanse til å bli en Master Maschinengefreiter av League; Men en ulykke med eselet ta dette bort fra ham. Hans sinn var ikke lenger som det en gang var; Men det som var igjen, selv om permanent skadet, var hans ønske om å fortsette sitt artisteri og lidenskap som en byggmester.

Doran kreasjoner er ofte valgt gjennom hele spillet med Master lagdelt spillere.

Hva gjør hans gjenstander så unik? Vi bryter ned Doran skaperverk, og hvorfor de er genuint uovertruffen til andre objekter i spillet.

Doran Blade - Et startelement begrenset til Summoner Rift, som er ansett som et alternativt univers Marauders vs. Wardens. Den Prospector blad erstattet Doran bladet.

Doran Ring- Dette er et startelement som også er begrenset til Summoner Rift og har en gull virkningsgrad på 196,56%. Den Prospector Ring hvert erstattet Doran ring.

Doran Shield- annen startelementet bare finnes i den Summoner Rift, har det en gull virkningsgrad på 95,41%. Dens motstykke er Beskytteren Horn, som kan finnes i Howling Bou.

Doran Tapt Idol - Unique til Nexus Blitz, har Doran Lost Idol en 252,29% gull effektivitet. Per januar 2019, er den fors Idol blitt fjernet fra spillet.

Doran Tapt Shield - et startelement som finnes i Nexus Blitz, Doran Lost skjold har to motstykker, Summoner Rift, og Howling Abyss. Skjoldet har en gjenvinning på 15 helse regenerering per fem sekunder.

Dette er noen av Doran skapte; Men to av de mest bemerkelsesverdige seg er hjelmen for Master Yi og Wukong ansatte.

Selv om Doran er ikke et alternativ for spillere på LoL, er hans nærvær fortsatt følte gjennom hele spillet og de ulike karakterene som han har opprettet elementer for. Noen av Doran kreasjoner er eksklusive for startere, mens andre er bare oppnåelig i visse verdener og ferdighetsnivå.

Likevel, er meget lite kjent om Effrem E. Doran som et tegn. Det eneste som er sikkert om Doran er at han var skjebnebestemt for storhet, men mistet alt på grunn av en skade.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
27. november 2019

LOL - Hva er dette?

League of Legends eller LOL er et mye kjent Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spill som nylig har eksplodert på nettet, spesielt i spillscenen. The Riot Games publiserte dette spillet og ...

Read more