League of Legends - Staten SoloQ

League har hatt et problem toksisitet for en stund. Så mye som vi kanskje ønsker å benekte det, er det et faktum.

Spillet ble beryktet i hodet av å spille andre Esports titler på grunn av hvor ille det var. Dette er alle snakker om for noen år tilbake; i den aktuelle dagen, er problemet mye verre.

League samfunnet for øvrig har truffet en all-tid toppen av giftig spilleren teller. Annenhver SoloQ spill du spiller, ender du opp med å løpe inn i en griever, eller bare noen tilfeldige tegn som ikke bryr seg og er bare der for å gjøre alles tid på å spille spillet elendig.

Dette suger moro ut av å spille og oppfordrer enda flere til å ta del i elendighet, spre irritasjon hele spilleren base, som brød enda mer toksisitet.

Hva er løsningen?

Håndteringen av en "giftig spiller base" er ingen enkel oppgave. Vi har sett Blizzard gjøre et rot av det med Watch, selv om det var over-politi og snu konkurranse scene i en PG vennlig barnehage. Ubisoft har gjort litt av en bedre jobb med Rainbow, men igjen, det er politi toksisitet i form av chat.

Den eneste andre spillet som noensinne har hatt dette bestemt type giftig problem i stor skala er CSGO, men ikke på langt nær i den grad League. Løsningen som Valve kom opp med var Watch, som er et system som lar seriøse aktører ser rapportert spillere spille spill for noen bevis for hacking eller sørgende.

Systemet er ikke perfekt, og med CS kommer til fri lek, er det i en verden av problemer på egen hånd, men det gjør ting bedre.

Å se en løsning som dette implementert i League ville være velkommen i det minste, selv om du må tenke at Riot behov for å komme opp med en mer aggressiv plan for å håndtere problemene.

Masseforespørsler

Vanligvis, når du vil ha noe endret i et konkurranseutsatt spill, må du komme sammen i masse og kreve det. Spillutviklere er sta. Ex-proff og League veteran Voyboy synes å ekko at følelse. De gjorde en ni minutter lang video diskutere saken på YouTube som har blåst opp i spillmiljøet, og har blitt besvart med ros og avtale.

Voyboy samtaler effektivt ut Riot for tilsynelatende ignorerer den voksende parasitt som dreper spillet og setter press på dem for å komme opp med en løsning.

Uansett hvor du lander på problemet, er det vanskelig å benekte at Leauge kommer til å gå på tilbakegang hvis Riot ikke gjør noe.