League of Legends’ New Champion: Samira

The League of Legends har nylig vært slippe ulike vinnere. Yone og Lillia ble sluppet tilbake-til-back av Riot Games. Likevel, disse utgivelsene var ikke nok for League of Legends som fans har nettopp hørt bekreftelse på at spillet lanserer en ny mester, Samira.

Den samme brasilianske innhold skaper, Streamie, ansvarlig for lekker de Spirit Blossom skinn, Yone, og Lillia, er også ansvarlig for lekker Samira, en Noxian markswoman som er utstyrt med en kjeve-drop kit. Denne lekkasjen utløste utviklerens nye mesteren trailer. The League of Legends nylig ga fansen en offisiell titt på evner som Desert Rose holder.

Dette er alt vi vet om Samira så langt:

Hvem er Samira

I likhet ønsker å Miss Fortune Cowgirl hud, er Samira utformet som en Noxian markswoman. Hun er også utstyrt for å bekjempe fiender med et sverd eller pistol.

estetiske som Samira holdinger kan sammenlignes med den for den mester heter Valla fra helter av stormen. Ifølge Streamie, begge Champions Ultimates, sammen med flere andre egenskaper, er tilsvarende.

Hva Evner er Samira designet med?

Q - Flair

Når Samira fyrer av et skudd, har hun en håndtering av X fysiske skader på den første fienden hit. Samira stedet flenger med henne sverd hvis denne evnen blir kastet mot enhver fiende stede mens melee range, som det har en håndtering av X fysiske skader.

Hver av disse treff har evnen til å slå kritisk og motta bonus skade på 25 prosent. Samira har også muligheten ved ferdigstillelse å slå alle fiender som hun møter i hennes vei, hvis støpt, mens i løpet av Wild Rush (E).

Passive - Daredevil Impulse

Samira er utformet for å bygge kombinasjons evner som er unike fra en tidligere hit eller treffer angrep. Hver forrige hit gjør henne til å øke hennes stil. Hun kan øke til totalt seks fra 'E' klasse til 'S' klasse. Hun besitter også muligheten til å få en X prosent bevegelseshastighet for hver klasse.

Samira angrep også avtale et ekstra X magi skade mens i melee rekkevidde. Denne magiske skade er økt basert på den manglende helse av målet. Angrepene produsert av Samira mot fiender blir slått opp i 0,5 sekunder når påvirkes ved å immobilisere effekter og holder evnen til å håndtere skader over seks forskjellige angrep. Samira er også utformet for å strek inn i områder mot mål som ikke er helt i sitt angrepsområde.

R - Inferno Trigger

Denne inferno avtrekkeren kan bare brukes hvis Samiras nåværende stil rating ‘S.' Denne evnen gjør at Samira å slippe løs en strøm av skuddene fra hennes våpen for å skyte på henne fiender som omgir henne ti ganger over en periode på to sekunder. Hver av disse bildene gjelder lifesteal og kan håndtere X fysiske skader. Sammen med dette, hvert skudd besitter evnen til kritisk streik.

W - Blad Whirl

Samira er utstyrt for å skråstrek rundt seg i en varighet på ett sekund. Denne påvirkning skader fiender to ganger og gevinster X fysisk skade mens ødelegge ethvert fiendtlige missiler til stede i området.

E - Wild Rush

Samira gevinster angripe hastighet mens slashing fiender hun streker gjennom. Denne evnen er cooldown oppdateres ved å drepe en fiende mester.