League of Legends Mektigste Helt

Karma regnes som en av de beste støtteheltene i League of Legends-spillet når de to kan ta mange motstandere kombinert med en god bære. Når Karma er alene, kan hun ikke gjøre mye annet enn å rømme og trakassere. Du ønsker å stable runer og nivå beherskelsen din til verktøy for ekstra reduksjon av nedkjølingen.

Denne LoL-helten har fem forskjellige evner som inkluderer Inner Fire, dette er en passiv evne som øker hennes kapasitetskraft med en prosentandel basert på hennes manglende helse. Heavenly Wave er hennes standard angrep for effekt, når den først er brukt med mantra, vil den også helbrede vennlige mål i området. Det er hovedkapasiteten som vil takle mesteparten av skadene dine.

Spirit Bond vil bremse en motstanderhelt som du bruker den mot mens du forbedrer bevegelsestempoen, når du først bruker den på en venn som dere begge vil bevege deg raskere. Det vil bare skade alle motstandere som passerer gjennom dets område og ikke målet selv. Dette tar tid å lære og utnytte riktig, men hvis du har nok trening og spillopplevelse, vil du være i stand til å utnytte det bedre.

Soul Shield vil gi et defensivt skjold i noen sekunder, når du først bruker mantra med det, vil det ødelegge alle motstandere i nærheten. Med den beste bruken av alle disse talentene, vil du bruke Mantra + Soul Shield for å gi deg selv en buff så vil du og lagkameraten din bevege deg mot motstanderen, hvis de begynner å løpe bruker Spirit Bond for å holde dem tilbake og holde tritt med dem , mens du og din lagkamerat begynner å bli skadet, bruk Heavenly Wave + Mantra for å skade motstanderen og helbrede laget. Med den forbedrede Helse og Cooldown-reduksjonen, kan du også spamme alle disse talentene med bruk av Mantra. Helsen vil gi deg større overlevelsesevne og også ha god synergi med Indre brann.

Karma er avhengig av reduksjon i nedkjølingen og helse, så du trenger å bygge opp, og du vil sammenstille disse to statistikkene for å utnytte talentene og kreftene best mulig. Dette vil gjøre hennes talenter og evner mer spammable og samtidig veldig effektive.

For varer, må du utvikle og bruke alle elementer som øker din helse, AP, så vel som CDR. Elementer må ta hensyn til Ionina-boostet i legendenes liga.

More posts