League of Legends Eternals Forklart

League av Legends ‘Eternals’ er en av de siste tilskuddene til spillet; de lar deg vise frem den nyeste statistikken eller milepæler til andre aktører i samfunnet, noe som kan bli en flexing konkurranse mellom aktørene.

Selv om dette tillegg fikk blandede kritikker på første, noen spillere likte tanken på å ha muligheten til å spore og vise dine statistikker. Her er alt du trenger å vite om League of Legends Eternals.

Hva er ‘Eternals’?

Eternals kom League of Legends’ Patch 10.5. De fungerer som Summoner låser som kan spore visse milepæler og deretter viser de statistikken til hver spiller som er på kamp. Dette fungerer for å vise frem den nyeste milepæler for alle spillere mens du spiller.

Det finnes to typer Eternals akkurat nå: Vanlige Eternals og unike Eternals. Hver fungerer litt annerledes enn de andre, så må du velge en som passer dine behov best.

Vanlig Eternals følge de generelle statistikk som bistår, dreper, eller epos monster dreper. På den annen side, Unique evige spor mester-spesifikke statistikk, for eksempel ‘Vayne handlings Roll’, som angir hvor mange Skillshots som du smette unna med ‘Tumble’ evne.

Når du kjøper en evig serie, kan du få visse fordeler når du oppnå en milepæl. For eksempel, hvis du treffer fem milepæler på en evig, kan spillet automatisk registrere din ‘Personal Best’ stat, og etter at du slår den, er hver spiller i spillet kommer til å få en melding om posten din.

Hvis du får alle 15 milepæler på en evig, din Mastery Emote kan oppgraderes. Husk at du kan oppgradere din Mastery Emote hver gang du fullfører en evig Set.

Hvor Are Eternals Vises?

Når du er i spillet, er din evige synlig for motstanderen din når du får en assist på deres død eller hvis du dreper dem direkte. Utenfor spillet, er dine Eternals vises på lessing skjermen på baksiden av din mester kortet.

Husk at hvis du ikke ønsker å se andre spillernes milepæler mens i spillet, kan du dempe dem.

Hvor mye koster Eternals Cost?

Kostnaden avhenger av den spesifikke settet du ønsker å få og hvor mange unike eller Common Eternals den inneholder. Standard pris for Common Eternals er på 75 RP (Riot poeng) for hver evig, mens for Unique Eternals, er prisen på 200 RP hver.

Husk at du også kan få Eternals for Blue Essence. For eksempel kan start-serien, som koster 225 RP per mester, også oppnås for 2500 blå essens.

Are Eternals verdt det?

Som sagt før, er det blandede meninger om Eternals. Noen mennesker ser på dem som en måte å vise frem eller bøye sine prestasjoner til alle andre spillere i spillet. Men andre spillere merke Eternals som "en overpriset og irriterende ting for spillere.

Den beste måten å vite om de er verdt det er å prøve dem selv. Evige, har vist seg å være et effektivt system for å spore visse milepæler og feire dem når du treffer dem.

Det beste Eternals er at du ikke er tvunget til å kjøpe dem siden de er en kosmetisk preg. Hvis du ikke liker dem, kan du velge å ikke kjøpe dem.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts