League of Legends - Essential Information

League of Legends, en berømt e-sport spilt av millioner av aktive brukere over hele verden er kort kjent som LOL. Dette er et gratis spill å spille online videospill slik at spillere kan opprette sin eksklusive konto. Det krever imidlertid litt tid å nivå opp til det maksimale. Maksimumsnivået i LOL er nivå 30, og mange spillere strever hardt for å nå et nivå som dette først og fremst er nødvendig for å komme inn i et rangert skuespill.

Dessuten er det lite sannsynlig at LOL-spillerne har nok BE til å kjøpe 20 mestere som er sterkt nødvendige for rangering. Nivå 30-kontoene er ikke de eneste tingene som trengs for solokøer, men også rangert lag. Men du må levelere så raskt som mulig hvis du ville spille konkurrerende med et vennelag på høyere nivåer.

Hvor lang tid tar det å nå nivå 30?

Det er ikke noe klart svar på dette enn på "lang tid". Dette kan ta flere uker eller til og med måneder med LOL-spill for å sikre maksimale nivåer, men dette avhenger fortsatt av følgende faktorer:

 • Spillene du vinner med suksess hver dag
 • Typer spill som er spilt enten bot-spill eller vanlig
 • Antall spill som spilles hver dag
 • Hvis du bruker EXP-forsterker
 • Hvis du bruker win boost
 • Det anslås å ta omtrent 21, 389 opplevelser for å oppnå nivå 30. Bot-spillene gir deg bare 90 opplevelser for hvert spill, og ett spill tar 25 minutter som betyr over 150 timers kontinuerlig spill. Som du ser, er dette god tid til å gå videre og nivåer opp kontoen din i utgangspunktet; du må konsentrere deg om dine rangerte LOL-spill i stedet. Å kjøpe League of Legends-smurfkonto er den raskeste og beste måten å utjevne.

  Hva er Smurf-kontoen?

  Disse kontoene har eksistert siden starten av online spill. Den aller første smurfkontoen ble opprettet på 1990-tallet. Siden den gang har smurfkontoer blitt stadig mer populære. I disse dager er det tilgjengelige smurfkontoer som passer behovene til hvert online spill inkludert League of Legends.

  En League of Legend-smurfkonto er en annen konto som lar enkeltpersoner spille under et eget navn. Siden det ikke er noe rykte som man trenger å leve opp til, kan spillere velge å bli litt vill og spille utpreget enn deres vanlige spillestiler. Dette gjør dem i stand til å glede seg over spillet enda mer.

More posts