LOL tips for ultimat spillsuksess

LOL tips for ultimat spillsuksess

Uansett spill individer spiller for, ønsker de fleste å bli bedre, og dette gjelder også for det berømte spillet League of Legends. Hvis du ønsket noen tips for å forbedre, gå videre og ha en veldig morsom spillopplevelse, er følgende nyttige tips som kan hjelpe deg med å oppnå den ultimate spillsuksessen:

 • Lær av dine egne feil
 • Et kjent ordtak som likevel er anstendig for League of Legends eller hvilken som helst e-sport er ‘lær av dine feil’. Du kan komme over og lese alle manualer, artikler, bøker, triks, tips eller se på antall instruksjonsvideoer som du kan oppdage - men det er det samme når du spiller en live-kamp. Forstå feilene du har gjort, og sørg for at du unngår disse til enhver pris i fremtiden. Du kan vanligvis streame eller spille inn spillene dine, på den måten kan du se omløpene og finne ut av skuespillene du har laget og de du kan forbedre.

  • Spill masse spill
  • Denne er viktig. Å hoppe til live-spill mot levende fiender eller motstandere er ikke tilnærming til å lære - partnerne dine blir fort forvirret av deg - og spillopplevelsen din vil ikke være så hyggelig. Dra mest mulig ut av tilpassede kamper eller øvelser der du kan teste dine evner og ferdigheter, så vel som å finpusse nye teknikker.

   • Ikke vær stygg
   • Hvis alle forfulgte dette enkle tipset, vil LoL og alle andre MOBA-er og livet generelt være mye hyggeligere for alle! Det er som det er, noen mennesker antar at siden de kommuniserer nettet, kan de si hva de vil. Én person som er undertrykkende eller kraftfull, kjører spillet for de andre spillerne. I stedet for å motvirke en kollega eller støtte dem i stedet. Husk at i fremskreden alder kan enkeltpersoner fremdeles lett bli fornærmet eller skadet av interaksjoner på nettet. Derfor, hvis noen i gruppen din sliter, tilbyr en ordvennlig veiledning.

    • Se etter kontinuerlige feil
    • Mens individer gjør rare feil, mens du går videre og får flere kamper lagt til repertoaret ditt, vil du uten tvil se noen få eller blandinger du gjør pålitelig. Se på kjøringer konsekvent, så vil du til slutt oppdage de feilene du gjør i hvert spill. På det kan du forstå hva du trenger å gjøre.

     Følg disse tipsene, så vil du sikkert lykkes i hvert LOL-spill.

More posts