LOL antas å endre hvordan rabatten fungerer i 2019

The Riot Games gir hyppige rabatter på LOLs mange forskjellige skinn og mestere. Imidlertid synes måtene som rabattsystemet fungerer å endres drastisk i 2019.

League of Legends-elementers grunnleggende rabatter kommer vanligvis to ganger hver uke med en forhåndsbestemt oversikt over skinn og mestere som blir tilbudt og tilbudt på salg når prisgrenser eller rabatter kommer i live, de kampanjene som varer til det punktet at de blir erstattet av neste massevis av tilbud og salg. Disse repeterende rabattene blir vanligvis delt opp av mer betydningsfulle hendelser som gir spillerne spesielle rabatter på skinn til sine mest spilte mestere. Det er sjeldne butikker som lar spillerne en sjanse til å bruke Blue Essence til å kjøpe ting som generelt koster Riot Points. I følge Riot Games endrer det i 2019 hvordan det handler og tilnærmer seg disse slags kampanjer.

I 2019 fornyer de virksomheten og salget. For det første vil de konsentrere seg om flere toppvalg, begivenheter og Essence Emporium. Deretter vil de utforske forskjellige veier når det gjelder avtaler og salg uke etter uke i løpet av de påfølgende månedene.

Disse arrangementskortene som ble nevnt av Riot Games er et generelt nytt element som ble utgitt under de spesielle League of Legends-arrangementene som verdensmesterskapet. De jobbet først og fremst på samme måte som de andre spillene som passerer varene der spillerne betaler forhåndsomkostningen og kan fullføre oppdrag for å få en form for kontanter med begrenset tid som deretter kan brukes til av ikoner, skinn og mange forskjellige elementer som forsvinner fra butikken så snart arrangementet er over.

For å generalisere hva spillerne kan forvente i 2019 uttalte Riot Games at den totale summen av innholdet som tilbys på salg ville øke. Spillerne må se et skifte mot høyere kvalitet og nyere skinn, slik det også står i kunngjøringen. Riot Games forhåndsviste noen av planene sine for mest moderne ukesalg som vil bli testet de kommende månedene, inkludert potensielt salg.

Disse månedlige pakker eller pakker kombinerte vanligvis flere skinn og mestere som delte et typisk tema. Disse er priset til en rabattpris på Riot Points. Det ser imidlertid ut til at de vil bli fjernet som et viktig aspekt av Riot Games-testingen.

Riot Games sa også at de ville sjekke tilbakemeldingene fra spillere på det nyeste rabattsystemet når testene starter i løpet av 2019.

More posts