LOL - Hva er dette?

League of Legends eller LOL er et mye kjent Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spill som nylig har eksplodert på nettet, spesielt i spillscenen. The Riot Games publiserte dette spillet og ble utgitt i 2009 for PC og Mac. Imidlertid stengte Mac-klienten senere.

LOL tilbyr en standard 5v5 spillmodus som er tilgjengelig i andre Multiplayer Online Battle Arena-spill som putter 2 spill mot hverandre på et kart som kalles Summoner's Rift med det primære målet å ødelegge fiendens base eller Nexus.

League of Legends har lagt til et 3v3-alternativ i MOBA-sjangeren, samt introdusert Dominion-spillmodus. I Dominion er det pålagt at spillerne har 5 objektive poeng for å redusere fiendene effektivt. Denne spesielle spillmodusen tar sikte på å lage en raskere spillmodus.

Riot Points

Dette er valutaen som er tilgjengelig via kreditt- eller debetkort, PayPal eller de forberedte Riot Point-spillkortene. Rio Poengene kan enkelt låse opp mestere, løpe sider og øke (erfarings- og påvirkningspunkter). Likevel kan Riot-poengene tjenes gratis gjennom flere aktiviteter som å henvise venner til LOL.

Blue Essence

I League of Legends er dette hovedvalutaen som gis til spillere for å spille LOL-spillet. Beløpet som skal tjenes varierer avhengig av forskjellige faktorer, inkludert summoner nivå, spillresultater og antall bolter i League of Legends spillet. Påvirkningspoeng eller IP brukes ofte når du kjøper varer i spillet som runer og mester.

rangerte kamper

Disse spillene ligner mer på standardspillene, men med unntak av at spillerne får en rangering basert på resultatene fra spillene. Dette omtales som ELO-rangeringssystemet som også brukes i sjakk.

De forskjellige spillsystemene bak LOL er selve grunnene til den enestående suksessen blant MOBA-spillsjangeren. Dette fortsetter å ta onlineverdenen med storm og økt antall spillere blir hektet med League of Legends.