Kan en Western-teamet Vinn 2020 LoL VM?

2020 LoL VM er rett rundt hjørnet, og fans fra hele verden er ivrige etter å se sine favorittlag møter hverandre i minneverdige kamper. Den “Worlds” mesterskapet har alltid vært en av de største eSports hendelsene i året, så logisk, er mange mennesker venter utålmodig på det.

Med noen få dager igjen, fans er allerede plassere sine innsatser på hvilket lag kommer til å vinne mesterskapet. Mens det er definitivt fan-favoritter for denne utgaven, synes det å være en tung konkurranse i år. Noen av lagene hyllet av fansen er de vestlige lagene som har gjort imponerende kamper og spiller i løpet av året, slik at de forventes å gi den samme kampen kvalitet i Worlds.

Hvilke vestlige klubber deltar i 2020 LoL VM?

Det er 22 lag totalt deltar i 2020-utgaven av Worlds. All-time favoritter som Fnatic og G2 gjør et comeback, men mange andre lagene har vist seg å være imponerende på hver kamp, ​​så konkurransen er ute solid. Her er en liste over alle de vestlige lagene som deltar i dette mesterskapet.

LMU - Europa

 • G2 Esports
 • Fnatic
 • Rogue
 • MAD Lions

  LCS - Nord-Amerika

  • Team SoloMid
  • FlyQuest
  • Team Liquid

   CBLOL - Brasil

   • INTZ

    LLA - Latam

    • Rainbow7

     LCL - CIS

     • Unicorns Love

      Hvordan er vestlige Lag Leter du etter den 2020 LoL VM?

      Bortsett fra Fnatic seier på den første noensinne LoL VM, vestlige lagene har hatt en tøff tid mot koreansk og kinesisk lag som FunPlus Phoenix (2019), Invictus Gaming (2018), Samsung Galaxy (2017), og SK Telecom T1 (2013, 2015 og 2016). Men dette betyr ikke at vestlige lag ikke har en sjanse på denne utgaven av verdener.

      Tvert imot lag som Fnatic og G2 Esports har kommet svært nær å vinne mesterskapet. I 2019, G2 Esports fikk andreplassen mot FunPlus Phoenix, med en tapende score på 3-0. På den annen side, fikk Fnatic andre sted mot Invictus Lotteri i 2018, med en tape score på 3-0.

      Uavhengig av tidligere års score, har disse to vestlige lagene blitt vist fremragende prestasjoner på LEC 2020. G2 Esports oppnådd en fantastisk poengsum 15-3, gi dem det første stedet på LMU 2020 Spring. På den annen side, Fnatic fikk andreplass med en samlet poengsum på 13-5.

      Bortsett fra disse lagene, MAD Lions og Rogue også vist seg i LMU 2020 Spring Season, gi dem en plass i denne utgaven av Worlds. Mens de fleste fans heier på Fnatic eller G2 Esports, kan andre vestlige lag som Team Liquid eller FlyQuest raske oss på arrangementet.

      I Konklusjon: Kan en vestlig teamet Vinn 2020 LoL VM

      Alle lagene som deltar i denne utgaven av Worlds er sertifisert fagfolk, og de er der for en grunn! Fans kan ha sine favoritter hvert år, men det kan alltid bli overraskelser og plot-twists hele arrangementet. Totalt, dette virker som en utmerket mulighet for Fnatic og G2 Esports grunn av deres upåklagelig ytelse i LMU. Likevel har de LCK og LPL lag også vist seg å være en formidabel motstander, så det er vanskelig å forutsi hva som kan skje.

      Hvis du ønsker å vite hva som skjer, må du huske å stille i Worlds 2020 online kringkasting, som starter 25. september, 2020.