Janna og Blitzcrank: To Kraftig men ignorert LoL Hero

LOL eller League of Legends er fullpakket med mange kraftige helter benyttes ofte i online kamper. Men er det noen ansikter som ser ut til å dukke opp ledet enn andre på tross av å være like nyttig som sine berømte slagmarken brødre. Denne artikkelen vil fremheve to av de ignorerte helter, der hver spiller må venne seg til hvis de ønsker å vinne kampen, så vel som dominerer innen LOL.

Blitzcrank

En av de undervurdert LOL helter er Blitzcrank. Dette metallet takten er tvunget til å gjøre rollen som en tank, hvor i virkeligheten er han en støtte DPS mester. Hans overdrive evne er en typisk melee DPS steroid. Hans kraftig knyttneve er laget for å avbrudd samt rett ut alvorlig skade på motstanderen. Disse ferdighetene kan ikke sees i tanker. Derfor, egentlig er det ingen mening at mange spillere bruke ham som en tank hele tiden.

Dette LOL helten er en førsteklasses verktøy mester, som hans varemerke rakett grab evne gjør ham i stand til å bokstavelig talt ta vinnere langveisfra og mot deg og dine lagkamerater. Denne kraftige trekket er en episk ferdighet som tar praksis å mestre. Men det kan være svært effektive i de rette hender. Denne helten er også en bemerkelsesverdig minion bonde fordi hans ultimate kan sprenges for å ta ut en hel krype vinke hver tretti til seksti sekunder.

Janna

En annen ignorert LOL her er Janna. Hun er en fremmed for høyt nivå kamp som hun ser ut til å bli sett mindre og mindre i dag i uformell matchmaking. Men her er dette en verdifull støtte mester, som er en mester i en rekke bransjer, jordbruk, presser, beskyttelse samt avbryte. Hennes virvelvind evne en bit av evne til makt med aktivert henne til å drepe hele bølger av undersåtter samt å avbryte hele lag i en kamp med sin knock-up effekt. Det beste med dette her er at hun har en ekstremt kraftig langsom spell som hun kan bruke til å jage ned motstandere eller unngå allierte fra å bli drept av fiender.

Janna har også et skjold som ikke bare er en kort tid, men det skalerer også svært godt, og er i stand til å ivareta nesten 1000 skader. Det kan gi store mengder skader sikret brukeren også. Hennes skjold er en grunn til at du må bruke Janna.

Janna og Blitzcrank er to av de mest undervurderte LOL helt som kan være svært nyttig i å vinne kampen. Gi disse to en prøve, og du vil vite hvor kraftig de er.

More posts