Introduserer mesterskap

League of Legends er i ferd med å få en helt ny funksjon: mesterskap. Som vi alle nå, har Riot en stor tillit til å legge til underholdende, nytt innhold i spillet. Med mesterskapsmesterskap er målet deres å belønne deg for at du spiller hver LoL-mester hver for seg. Nå har du muligheten til å vise frem ferdighetsnivået ditt med favorittmestrene dine.

Så hvordan vil de andre lære om ferdighetsnivået mitt?

Riot jobber med et såkalt klassesystem, som belønner resultatene dine med hver mester etter hver spill. Hvis du presterer godt, vil du motta mestringspoeng. Du kan følge fremgangen din ved å sjekke League of Legends i spillet din in-client-profil. Til å begynne med vil Riot belønne spillerne med fem rekker som er individuelt oppnåelige for hver mester i spillet. Disse fem rekkene vil bli kalt crests. For eksempel, hvis du er flott med Lucian, og du vinner mange kamper med ham på grunn av din gode ytelse, vil du rangere ham opp til den femte crest. Den fjerde og den 5. Crest vil bli vist som et merke på lasteskjermen og også i spillet. Senere vil vi se Riot legge til noen mer eksklusive crests i spillet.

Øk det!

Denne oppdateringen vil også ha en viss effekt på ELO-boosting med Boostroyal. Ved å kjøpe et løft fra Boostroyal, gir deg muligheten til å snakke gjennom detaljene i bestillingen din med din høye ELO-booster. Dette gjør det mulig for klienten å gi sin booster beskjed om han kan samarbeide med en spesifikk gruppe mester for å øke mesterskapets mestring. Vi ser frem til denne oppdateringen, siden den vil tilføre spillet noen nye utfordringer. Inntil da kan du fortsatt jobbe med din divisjon i rangerte spill eller la oss jobbe med det for deg. Kjøp et løft i dag!