Infamous League of Legends Spillere

Professional personlighet er hjertet og sjelen til enhver moderne Esports. I motsetning til tradisjonelle idretter, Esports argumenter lage innhold utenfor bare å spille spillet. Det er ikke uvanlig å se fagfolk med streaming og YouTube karrierer.

Dette tillater dem å lage en kult av personlighet rundt seg selv som bærer over i Esports verden. Dette gjør spillerne i stand til å øke sin egen verdi, som lagene kommer til å ønske å få inn den støtten som kommer med å signere en bestemt spiller.

Dette fokuset på individualisme er unik for Esports verden, og så tilbyr opp muligheten for noen virkelig beryktede tegn til å komme frem i lyset. Som enhver Esport blir League ikke er unntatt fra dette, så vi kommer til å etablere noen av de mer beryktede League of Legends spillere som noen gang har plukket opp en mus.

Jensen

Cloud9 gamle stjerne mid-Laner var ikke alltid en elskling av konkurransepreget verden. Faktisk, det var en tid hvor han faktisk ble utestengt for sin oppførsel.

kjent tilbake i begynnelsen av 2010-tallet for sin giftige atferd mot andre spillere, fikk Jensen et forbud fra alle Riot tilknyttet LoL hendelser etter at han innrømmet å delta i DDOS-angrep mot andre ELO spillere høye.

Forbudet ble innført i 2013, men opphevet to år senere i 2015 etter at Jensen hadde blitt erklært “reformert”.

Siden den gang har han sett en god bit av suksess i LCS, men det er interessant å vite akkurat hvor turbulent sin opprinnelse var.

IWillDominate

På vei hele veien tilbake til NA LCS i begynnelsen av 2012, IWillDominate var en av de høye dyktige spillere spådd til å gjøre store ting i det nyetablerte konkurranse format.

Som Jungler for fan-favoritt teamet Dignitas, det kom som et sjokk når Riot levert en ett års forbud å IWillDominate for hva de ansett som “en vedvarende tendens til å engasjere seg i verbal mishandling,” samt antyde at han hadde aggressive tendenser mot spillere på et lavere ferdighetsnivå.

Selv om han kom tilbake etter at forbudet i 2013, er det bemerkelsesverdig som en av de tidligste forekomstene av en høy profil spiller blir straffet dette sterkt for en sak som ikke inkluderer juks.

Tyler1

Selv ikke en pro-spiller, Tyler1 var, og fortsatt er, en av de største streamere på Twitch. Han var først og fremst kjent for sine League bekker, så det kom som et sjokk da i 2016, ble han utestengt for giftige oppførsel.

Mens han var unbanned to år senere, var det et sjokk til systemet for å se noen av så høy stående komme hit med forbudet hammer som vi måtte ta den med.

More posts
26. mars 2020

Nyttige verktøy til League of Legends

League av Legends er et spill som er i stadig endring. Selv for noen av de beste spillerne der ute, til tider kan det være vanskelig å komme opp med en idiotsikker strategi når du spiller dine Cha...

Read more