Infamous League of Legends Spillere

Infamous League of Legends Spillere

Professional personlighet er hjertet og sjelen til enhver moderne Esports. I motsetning til tradisjonelle idretter, Esports argumenter lage innhold utenfor bare å spille spillet. Det er ikke uvanlig å se fagfolk med streaming og YouTube karrierer.

Dette tillater dem å lage en kult av personlighet rundt seg selv som bærer over i Esports verden. Dette gjør spillerne i stand til å øke sin egen verdi, som lagene kommer til å ønske å få inn den støtten som kommer med å signere en bestemt spiller.

Dette fokuset på individualisme er unik for Esports verden, og så tilbyr opp muligheten for noen virkelig beryktede tegn til å komme frem i lyset. Som enhver Esport blir League ikke er unntatt fra dette, så vi kommer til å etablere noen av de mer beryktede League of Legends spillere som noen gang har plukket opp en mus.

Jensen

Cloud9 gamle stjerne mid-Laner var ikke alltid en elskling av konkurransepreget verden. Faktisk, det var en tid hvor han faktisk ble utestengt for sin oppførsel.

kjent tilbake i begynnelsen av 2010-tallet for sin giftige atferd mot andre spillere, fikk Jensen et forbud fra alle Riot tilknyttet LoL hendelser etter at han innrømmet å delta i DDOS-angrep mot andre ELO spillere høye.

Forbudet ble innført i 2013, men opphevet to år senere i 2015 etter at Jensen hadde blitt erklært “reformert”.

Siden den gang har han sett en god bit av suksess i LCS, men det er interessant å vite akkurat hvor turbulent sin opprinnelse var.

IWillDominate

På vei hele veien tilbake til NA LCS i begynnelsen av 2012, IWillDominate var en av de høye dyktige spillere spådd til å gjøre store ting i det nyetablerte konkurranse format.

Som Jungler for fan-favoritt teamet Dignitas, det kom som et sjokk når Riot levert en ett års forbud å IWillDominate for hva de ansett som “en vedvarende tendens til å engasjere seg i verbal mishandling,” samt antyde at han hadde aggressive tendenser mot spillere på et lavere ferdighetsnivå.

Selv om han kom tilbake etter at forbudet i 2013, er det bemerkelsesverdig som en av de tidligste forekomstene av en høy profil spiller blir straffet dette sterkt for en sak som ikke inkluderer juks.

Tyler1

Selv ikke en pro-spiller, Tyler1 var, og fortsatt er, en av de største streamere på Twitch. Han var først og fremst kjent for sine League bekker, så det kom som et sjokk da i 2016, ble han utestengt for giftige oppførsel.

Mens han var unbanned to år senere, var det et sjokk til systemet for å se noen av så høy stående komme hit med forbudet hammer som vi måtte ta den med.

More posts