Hvorfor kjøpe League of Legends Smurf-kontoer?

Du er sannsynligvis en av de mange personene der ute som lurer på hvorfor du må kjøpe LOL-konto hvis du kan skaffe en gratis. Sannheten er at det ikke er noe som heter gratis LOL-kontoer. Det er vanligvis mange grunner til at folk velger å kjøpe League of Legends-kontoer i stedet for å opprette en selv. Disse årsakene er som følger:

 • Det er raskere enn nivåer på en naturlig måte
 • En av de største grunnene til å kjøpe LOL-konto er at dette sparer dem tid. For øyeblikket trenger du 20, 042 XP for å komme til nivå 30. Uten boosterpakninger som ELO, vil spillet gi et gjennomsnitt i hver kamp. betyr at du vil trenge over 90 timer for å komme deg inn i nivå 30 med tanke på at hver minst 25 minutter.

  • Få mer BE og RP
  • Mange kjøpte LOL-konto med ekstra fordeler med BE og RP. Hver konto har omtrent 20 000 BE som er nok til å kjøpe tre legendariske mestere. Hver mester vil koste rundt 6 300 BE, noe som betyr at du vil spare mer tid på landbruksmestere. Bare kjøp de legendariske mesterne for rollen du er interessert i, og du er ferdig.

   Hvis du kjøper en ny LOL-konto, kan du enkelt bytte rolle og de legendariske mesterne. Hvis du har en League of Legends-konto, kan du alt du ønsker, og du vil også ha originalen med forskjellige mestere og roller.

   • Bytt regioner mye enklere
   • En annen største grunn til at du bør kjøpe LOL-konto er å bytte regioner enkelt. EUW er i dag den mest konkurransedyktige regionen når det kommer til ferdigheter, mange ønsker å kjempe og spille med spillere som kommer fra denne regionen for å teste sine evner og ferdigheter. Hvis du bor i Europa og spiller på EU-vest-servere, kan du ikke spille med spillere i USA som spiller på servere. Noen som dette virker urettferdig.

    • Spar penger
    • De fleste av LOL-smurfkontoer kommer vanligvis med 20 000+ BE. Bruk din BE til å kjøpe legendariske mestere fra tredje nivå, hver tredje-lagers mester selger for 3.150 BE eller 790 RP. tilsvarer rundt 4 740 R som tilsvarer $ 36. Kostnaden for LOL smurf-konto er under $ 30. betyr at du sparer mer penger.

     Dette er bare noen få av de gode grunnene til å kjøpe LOL-smurfkontoer.

More posts