Hvorfor gjorde Ovilee La LCS

tilhengere av NA League of Legends er kjent med navnet Ovilee mai LCS sin hovedintervjueren. I dag, men hun leverte en plutselig separasjon fra LCS showteam. Med andre ord, kan hun ikke slå opp på LCS Summer Split 2020.

mai avslørte også sine langsiktige planer i den korte videoen uttalelse på hennes private kanal på YouTube. Mens hun bestemte seg for ikke å rettferdiggjøre sin avreise fra LCS, kunngjorde hun at det ville være en "forkledd velsignelse." Viktigst, Ovilee gjort det klart at denne avgangen ikke anta at hun kommer til å forlate profesjonell gaming landskapet, men heller flytte til en bedre posisjon i det lange løp.

Hvis du virkelig ønsker å finne ut mer om Ovilee mai, les videre. Ikke gå glipp av.

Biografi

Ovilee mai er en kjent amerikansk reporter. Hun er definitivt husket som en TV-programleder og noen ganger sett på som en TV-stjerne. Hun har tilbudt sine tjenester til Riot Games som deres TV-programleder og journalist. Videre hun pleide å gjøre pressekonferanser og rapporter for NA LCS mens han deltok i store internasjonale møter.

Hun begynte sin karriere som en sosial media manager for en berømt gruppe som heter Team Liquid. Senere, i januar 2017, trakk hun seg for å bli med Yahoo. Hun begynte å jobbe som reporter og deres innhold produsent. Hun har kontaktet en rekke prominente personligheter, hovedsakelig involvert i idrett og eSports.

Som for Yahoo, hun etterforsket og stilt spørsmål stjernespillere, lagledere og eSports administrativt ansatte på store selskaper (dvs. Riot Games og Blizzard Entertainment). Hun hjalp med forskjellig produksjon og redaksjonelle ansvar.

I tillegg til sin vanlige jobb, Ovilee har vært å koordinere mange internasjonale aktiviteter. Hun er kjent for å være en svært hardtarbeidende intervjueren, med fokus på hennes fremtidige prosjekter og planer. Hver dag, hun vokser profesjonelt og lærer enda mer. Også har hun vist en masse beundring, støtte og respekt for yrket sitt.

Ovilee mai forlater LCS Broadcast

League av Legends gruppe sliter med dette trekket. For nesten tre år har Ovilee jevnlig gitt publikum med informasjon til profesjonelle aktører gjennom intervjuer og skapte en rekke engasjerende og underholdende innhold for Nord-amerikanske fans under store turneringer.

Ovilee mai forklart noen detaljer i videoen om hennes kommende prosjekter. I likhet med andre spillere, kunngjorde mai at flyttingen gir henne mer plass til å kommunisere med gaming befolkningen og samarbeide med den generelle League samfunnet.

Hun lovet å gjøre streaming oftere, og arbeide med ulike pro team på å lage underholdende videoer. Hvis det er nødvendig, kan hun selv jobber tidvis med LCS organisasjonen.

Mens hennes pressekonferanser kommer til å bli dypt trengs av gaming community, hun har avtalt å levere andre typer innhold til sin plattform og øke hennes opptreden i fremtiden. Hun har også bekreftet at en kommende prosjekt nærmer seg uten å gi ytterligere informasjon.

Gaming Karriere

Ovilee mai sluttet seg til gaming landskapet i 2017. I begynnelsen jobbet hun som journalist og intervjuer på Riot Games. Raskt blitt en publikumsfavoritt, hun klarte å vinne vifte gitt kallenavnet "NA Sjokz." I et møte med Travis Gafford mai innrømmet at hun tok kallenavnet som ros, sier at hun fant "Sjokz" spennende.

Mens hun jobbet for det meste i NA LCS, May har etablert sin egen særegne personlighet og unike stil som fans har kommet til å nyte og kjærlighet.

Bunnlinjen

Uansett hennes planer eller hennes egne grunner for avreise, ingen kan benekte at mange fans elsker og setter pris på henne unik måte streaming og hennes stil av rapportering

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
19. juli 2020

League of Legends - Staten SoloQ

League har hatt et problem toksisitet for en stund. Så mye som vi kanskje ønsker å benekte det, er det et faktum.

Spillet ble beryktet i hodet av å spille andre Esports title...

Read more