Hvorfor er dopa Ikke i LCS?

Sør-Korea er et land der dataspill er vanlig blant unge mennesker, med en befolkning som spiller mye og mange organiserte konkurranser hvert år. Men juks eller lage jukse verktøy for videospill regnes som en forbrytelse, og kan sende lovbrytere opp til 5 års fengsel.

Jeong Sang-Gil, bedre kjent som Apdo eller dopa, er en av de mest fremragende spillere i den asiatiske verden. Han klarte å komme Rank 1 gjentatte ganger med en usedvanlig høy seier rekord på koreansk og kinesisk målestokk. I begynnelsen gjorde han ikke støtter tilbudene fra selskapene fordi han ville ha fått mer fra Elo-Boosting.

Han fortsatte å spille på mange Smurf plattformer. Han streamet for ulike kanaler og utviklet en stor fan base i Kina. Etter å ha fått et fotfeste i Kina, Apdo planlagt å spille i pro liga. Men han har bestemt seg for å avvise det en gang for alle. Les videre for å finne ut mer om Dopa.

Biografi

I den koreanske spillplattform, Dopa er ansett som en stor-Elo profesjonell. Han kan skinne i mange roller og spille i jungelen, topp, midten, og AD. Men han er for det meste en mid-Laner.

Ifølge mange spill eksperter, Dopa er rangert som den nest beste mid-Laner i verden etter Faker. Men andre hevder at han er den største spilleren totalt. Han kan lykkes i fire forskjellige posisjoner når Faker er kjent bare for å være en mid-Laner. På den annen side, i motsetning Faker, Dopa aldri deltatt i en offline spill.

Gaming Karriere

Dopa avslo tilbud om å begynne å spille for pro team fordi han gjorde mer inntekter fra Elo øker. Men han til slutt engasjert i OGN vinteren 2013-2014 Qualifier med Team Mørk. Dessverre nok, ble gruppen drevet ut av konkurransen på grunn av elendig sportsånd oppførsel.

Hans aktivitet på Elo-Boosting ble rapportert til Riot. Dermed hans primære konto hadde blitt suspendert i 1000 år, og han hadde blitt utestengt fra å konkurrere i OGN.

Til tross for hans levetid forbud, Apdo gjennomført på å spille smurf poster og oppnådd Challenger med en utrolig stor seier prosentpoeng. Han sendes på ulike kanaler, inkludert YY TV. I september 2014 flyttet Apdo til Kina for å tjene en $ 162,000 pengepremie i Challenger, som han var i stand til å gjøre på mindre enn en måned.

Hva er Elo Styrking?

Apdo ble anerkjent verden over som den beste solo-spilleren. Han gjentatte ganger nådde første plass i den koreanske og kinesiske rangert stige ved flere anledninger. Men han spilte aldri konkurransedyktig. Grunnen er enkel: Han tilsto å tjene mer ved å øke andre spilleres kontoer enn ved å være en profesjonell. Det er derfor han ble utestengt fra LCS og sanksjonert av Riot Games.

Derfor alle sine kontoer, som han nylig innrømmet å, er suspendert. For å åpne en konto på den koreanske serveren, trenger du et personnummer, spesifikk for hver enkelt, som du kan få ved fødselen fra banken. Ved å forby Dopa første konto, har hans personnummer blitt suspendert i tillegg. Så han spiller med kontoer i navnene på sine venner eller bekjente, men i Korea, spille på en annens konto anses Elo øker.

Bunnlinjen

Dopa er allment sett på som den største spilleren som noensinne har spilt Twisted Fate og Kassadin. Han er en gaming monster. Men hevdet han at han hadde ikke noe imot forbudet fordi han ikke har noen intensjoner om å gå profesjonell, og at Styrking tjent ham mer penger uansett.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now