Hvorfor er TSM så populære på Reddit

Med mer enn 200 millioner tilhengere i 2020 og inntekter forventes å nå $ 960 millioner i år, eSports blir en reell blomstrende industri. En verden av eSports har vært på en stadig økende vekst i nyere tid. TSM er et perfekt eksempel på dette hurtig progresjon.

Team SoloMid, kjent som TSM, er en amerikansk idrettsorganisasjon grunnlagt i 2009. Andy Reginald er grunnleggelsen medlem. Han er en pro LoL spiller og en entreprenør. Les om følgende fakta som gjorde TSM så populære på Reddit.

Team Presentasjon

TSM er en Esports team basert i Los Angeles, California, grunnlagt av Andy Dinh i 2009 da han var 17 år gammel. TSM startet som et fellesskap nettsted publiserer daglig innhold for spillere, genererer hundrevis av millioner visninger, og til slutt skape de beste resultater Western Esports team.

Den populære spillgruppen har økt eksponentielt de siste ti årene, med over 50 millioner abonnenter fra alle sosiale mediekanaler. TSM er for øyeblikket det laget med høyest representasjon i verdens to mest populære sport, League of Legends og fortnite. TSM har også klart å vinne så mange mesterskap på verdens mest berømte spillearenaer.

Team SoloMid, eid av Andy Dinh, er verdt tiden opp til $ 400 millioner og har mer enn 39 spillere på syv forskjellige lag.

arbeidsgruppe: Lag SoloMid

Arbeidsgruppen hensikt dedikert til å forbedre det samlede resultatet i følgende punkter:

Størrelse:. TSM Arbeidsgruppen består av fem aktive medlemmer, to alternative spillere, to mentor, og en generell veileder

Vedlikeholdt engasjement. TSM medlemmer tilbringer mesteparten av sin tid på å jobbe sammen i praksis, trene strategier og taktikker økter, eller spille spill og utforske ulike spillestiler

Integrert innsats: Gruppen kan bare vinne kamper under internasjonale konkurranser gjennom sammen, koordinert arbeidet. Vedta en samarbeidende tilnærming og velge et teamarbeid strategien over individuelle ferdigheter er nøkkelen til deres ære og berømmelse.

Gruppen spiller med omtrent 150 andre internasjonale aktører i minst tre konkurrerende spill hvert år. Siden 2011 har TSM oppnådd fem konkurranser i det nordamerikanske League of Legends Championship Series. Teamets høyt nivå potensial har klart å få mange betydelige sponsor tallet.

Resultatene

Profit spill i rival LoL gaming scenen er avgjørende. Derfor må alle lag spille i store idretter med høye nivåer av oppvarmet kamp og opplever utfordrende omstendigheter. I begynnelsen av 2011 CS, har TSM bli det eneste laget å nå hvert av NA LCS.

Denne integritet vises ved den generelle vinnerfrekvensen av laget i løpet av betydningsfulle hendelser. Siden 2011 har TSM hevet nivået på fremgang fra 56 prosent (rundt ni kamper) i seks år til 70 prosent i 2016 (mer enn 96 kamper totalt). Dette førte til teamet vinne mesterskapet hvert år siden 2012.

Selv om TSM har dukket opp i langt flere hendelser og engasjert i flere spill, den har greid å vinne over mer og mer profesjonelle konkurrenter.

praksis I Play

Team SoloMid gjelder fem sentrale, sammenhengende strategier:

begå til et felles mål.

Optimaliser friksjon kapasitet.

maksimere ytelsen bane.

Nødvendigvis mer å lære bedre.

Se etter nye perspektiver.

Bunnlinjen

Etablert i 2009 og generelt anerkjent som en av Nord-Amerikas beste eSport squads, Team SoloMid (TSM) er et fellesskap av fagfolk engasjert i å forbedre sin konkurransekraft i League of Legends.

Ville de være i stand til å opprettholde sin plass som NA nummer én team og gjøre det til VM igjen? Tid bør fortelle.