Hvorfor er Lee Sin så populære?

Ut av massivt varierte støpt av helter, spillerne å rote rundt med i TFT; ingen er mer populær enn den blinde munken Lee Sin. Han har vært en top pick for spillere på alle rollene for de siste fire årene, og ikke en gang har han bremset ned i pick rate.

For ikke-Lee Sin-spillerne, reiser dette spørsmålet om akkurat hva om ham er så bra? Han er ikke en overmannet enhet på noen måte, og det er så sjelden at en helt for å forbli populær i fire-pluss år.

Vel, det er en håndfull av forskjellige komponenter som går inn i det, men det er bare en dominerende faktor som Lee Sin popularitet kan tilskrives.

Hvorfor er Lee Sin så populære? Han er morsomt

Ja, du hørte det her først. En mester blir plukket i et konkurranseutsatt spill fordi han er morsom.

Han er en prangende karakter med et trekk sett som kan gjøre ham ser utrolig når behandles riktig. Det er ikke bare det, though.

Han er en rask og sammenhengende helt. Alle hans evner har denne unike synergi som gjør det mulig for nye kombinasjoner for å bli oppdaget selv år etter at han ble løslatt.

Han har brukervennlighet som tillater spillere å spec ham i en rekke forskjellige måter å passe ulike roller. Selv om Lee Synd er mest populær som en jungler, er det ikke så uvanlig å se ham blande den opp. Dette er ned til det faktum at du kan kjøre ham som fullt skade, allsidighet, eller en blandet bygge.

Han har en stor ult som er full av verdi, noe som gjør ham til å passe inn i de fleste gruppesammensetninger naturlig. Det tjener som en griper, skall, og anti-stilling, noe som gjør det vanskelig for ikke å komme ut verdien av å bruke det.

I tillegg til det, er han en energi-baserte helt, ikke mana, som mange spillere foretrekker. Han har to langdistanse streker og en passiv som gir ham fri angrep hastighet.

stor dyktighet tak

Selv om alle disse funksjonene er en stor del av det som gjør Lee Sin et slikt høyt spilt karakter, det som virkelig bringer mennesker til ham er den høye ferdigheter taket i forbindelse med sitt kit. Å se en talent Lee Sin spiller gå på jobb er noe å se, mens du ser noen som ikke vet hva de gjør er bare trist.

Den lar Lee Sin å tjene som litt av en målestokk for jungelen spillere å teste og vise fram sine tekniske dyktighet.

Den oppfatningen er at hvis de kan få bra med en helt som vanskelig, men givende å spille som Lee Sin, så de kan spille alle jungelen helt bra.

Konklusjon

Som ganske mye oppsummerer det som gjør Lee Sin så populære. Det er en kombinasjon av hans allsidighet i hvordan han kan spilles, virkningen han bringer til spillet, mest av alt, er hans evne til å synergize med gruppesammensetninger, den høye ferdigheter taket, og han bare moro å spille.

Selv ikke for alle, kan spille Lee Sin gjøre League akkurat det litt morsommere, forutsatt at du får bra med ham.

More posts
8. august 2020

Historien om Fnatic

Fnatic, hvis du ikke allerede vet, er en verdensomspennende e-sport organisasjon som arbeider for å støtte og styrke spillere.

Totalt fokuserer Fnatic på underholdning og sør...

Read more