Hvorfor du bør viktigste en mester i LoL

Alle kjenner en AHRI ett triks som griser opp midt kjørefelt og grubler til seg selv: hvorfor henvise deg til bare en mester? Det er over 148 vinnere i League of Legends som i akkurat nå, så hva er fordelene og ulempene med maining bare en av dem? Selvfølgelig, den største ulempen som kommer til hjernen er at din erfaring i LoL er primært begrenset til en eller to baner og ikke vite hva hver mester er i stand til av erfaring. Imidlertid kan fordelene ved å være en på en hest oppveie denne ulempe.

Den fremste fordelen av maining bare en mester i League of Legends er at du ikke er å dele din erfaring og tid til flere vinnere. Ordtaket “jack of all trades, master of none” er sant i League of Legends. Hvis du ikke fokusere på noen vinnere eller bare en, så du blir skikkelig på flere tegn og ikke bare en som kan bære deg i rangert spill. Som rangert spill er den primære spillmodus i tankene, trenger du en mester som kan netto du vinner, så har en mester du hoved og forstå er en stor fordel som ikke kan undervurdert.

En annen fordel å maining en mester i League of Legends er at du lettere kan huske dine skader tall, komboer, rømming, osv .. Dette betyr at hvis du står overfor de samme mester i et spill, og du hoved dem og din motstanderen ikke gjør det, da har du umiddelbar fordel. Bære et spill får du seier, og en seier er det viktigste å få fra en rangert spill.

En mindre fordelen du kan få fra å være en one-trick master er at din erfaring med mesteren kan du eksperimentere mer med bygger. De fleste nye spillere til en mester prøve ut meta build (og vanligvis uten å forstå hvorfor), så din erfaring som mester kan tillate deg å utforske flere alternativer i itemization. Du kan prøve ut counterbuilding mer som du etterhvert forstår kriker og kroker av hvordan mester verk dine.

Ikke bare det, men det er mer imponerende å være nummer to Teemo i verden enn bare en annen person i Challenger rang. Den følelse av stolthet i å være en av de beste av en bestemt mester er også forbedret når som mester er meta. Når en mester er integrert i en meta og du hoved ham eller henne, så kan du gå på store vinner striper, og dermed gjør det samlede rangering i LoL mye bedre enn før.

Til slutt den endelige fordel å merke seg er at du kan gi råd andre spillere å prøve ut det mester. Hvis en venn av deg ønsker å spille Miss Fortune og du vet hvor hun spiller ned til en tee, så de råd du kan gi til din venn er mer verdifullt enn en tilfeldig person som har 20 minutter på henne. Likeledes, hvis du ønsker å spille en ny mester og din venn nett ham eller henne, så din kamerat kan gi deg råd for å hjelpe deg å få bedre.

Bare husk, det er bedre å mestre en mester enn å være middelmådig i flere. Din beste sjanse til å klatre opp i gradene er gjennom deg å spille til det beste av dine evner, og hvilken bedre måte er det enn å ha en mester du hoved og excel på? Du kan finne fellesskap med andre strømnettet av mesteren du velger, og gjennom kraftig gameplay, kan din kunnskap om dueller forbedre og gjøre opp for mangelen på opplevelsen av å spille disse vinnere.