Hvorfor bør du kjøpe LOL Smurf kontoer

League of Legends (LOL) vant ikke den beste eSports Spillet kategori i Game Awards 2019 for ingen god grunn. Det er en av de største eSports spillene i verden i dag, med turneringer over hele verden finner sted årlig. Det er ikke overraskende, da, at folk over hele verden bruke tid, energi og penger for å komme videre i spillet.

I dette online kampen landskapet, en spillerkonto kan ikke være nok. Som du fremgang i konkurranser og nivå opp dine vinnere, det kommer et punkt når du ønsker mer enn hva du opplever i øyeblikket. Du ønsker å vise frem andre spill ferdigheter og forsøke å legge til variasjon til LOL reise. Denne delen er der en Smurf konto kommer inn.

Hva er en Smurf konto?

A Smurf konto er ganske enkelt en egen konto som en spiller har, bortsett fra sin hovedkonto. Det har eksistert siden 1990-tallet da online gaming proliferated og har blitt stadig mer populært siden. Spillere vanligvis opprette en Smurf konto for å starte på nytt og prøve spillet fra et nytt perspektiv. Noen ganger, når du allerede har bygget et rykte, du ønsker å bryte ut av det og variere spillet landskapet, slik at du oppretter en Smurf konto.

Hvorfor bør du kjøpe LOL Smurf kontoer?

Hvis du kan opprette en ny konto gratis, hvorfor er det et alternativ å kjøpe LOL Smurf kontoer? Les videre for å vite de mange fordelene ved å velge dette alternativet.

De kjøper du tid

Før LOL reisen kommer til nivået av “seriøs gaming,” du må være minst nivå 30 for å delta i rangert spill. Dette nivået er der triumf i LOL begynner å ta av. Hvis du oppnå 90 erfaringspoeng for hver 25 minutters spill, vil du trenge over hundre timer med non-stop gaming å kunne bli rangert spill. Men hvis du kjøper LOL Smurf kontoer, hopper du denne prosessen helt. Vanligvis Smurf står for salg er allerede rangert klar, så det er ikke nødvendig for deg å starte fra scratch. Denne funksjonen gir deg den fokus som du trenger på rangert spill snarere enn å brenne tid på å jobbe deg opp igjen.

Dessuten er de få ned køen ganger for dyktige spillere som LOL belønner spillere som tilbringer mest tid i spillet. Hvis du kjøper LOL Smurf kontoer som allerede er rangert, trenger du ikke å vente veldig lenge for spillene dine skal begynne.

De sparer deg for penger

Som enhver LOL gamer vil attest til, for å lykkes i dette spillet vil kreve at du ikke bare å bruke tid, men ekte penger. Hvis du vil nivå opp raskt, kan du kjøpe en XP økning fra butikken. På denne måten får du til å nå nivå 30 og bli med i rangert spill der moroa begynner. Men, velger å kjøpe LOL Smurf kontoer i stedet, vil du spare penger. Hvis du legger sammen alle de store penger du har brukt på XP boost, vil du finne ut at det er mye mer kostbar enn om du nettopp har kjøpt en Smurf konto som allerede er på nivå 30. Det er ikke billig å kjøpe LOL Smurf regnskap, men det er en bedre verdi for pengene enn finansiering av vei opp stigen igjen. Også selgere av Smurf kontoer tilby mer enn bare en Level 30 Summoner. Du kan kjøpe en konto med flere perks som RP og BE, som du kan bruke til å kjøpe en masse ting i spillet.

Når du kjøper LOL Smurf regnskap, de har allerede kommet med vinnere fra andre fordeler, slik at du sparer penger på å måtte kjøpe dem selv.

De gir deg spillet variasjon

Hvis du har vært å spille LOL for en stund, og har vist din gaming prowess en hel haug med ganger til en hel masse folk, du kan føle behov for å legge til variasjon til LOL reise, eller kanskje ta en pause fra alle de kalibrerte kampene.

Hvis du kjøper LOL Smurf kontoer, du kan spille med venner som fortsatt er i de lavere gradene. Du kan velge nivået av Summoner og nyte varierte andre enn den du har i din hovedkonto spillmekanikk.

Du kan også prøve ulike regioner når du kjøper LOL Smurf kontoer og får oppleve den distinkte spillestil av mennesker fra forskjellige land. LOL begrenser spillere i bestemte områder basert på servere som gir spill i et bestemt land, sier i Nord-Amerika eller Europa. Når du er i NA-servere, trenger du ikke får spille med spillere i EU vest. Med en betalt Smurf konto, skjønt, kan du velge hvilke servere du ønsker å spille.

Med din Smurf kontoer, kan du også prøve ulike rune bygger som tilpasse din mester og din spillestil. I hoved konto, kan du bare ha opp til 6 rune sider, men det er et alternativ å bruke $ 20 for å utvide det til 7. Hvis du kjøper LOL Smurf regnskap, men du kan prøve ut ulike rune bygger spesialisert for din karakter rolle på hver konto.

De lar deg nyte perks

I spillet kan du tilpasse Summoner estetikk til din bestemt stil. Smurf kontoer vanligvis kommer med skins som du kan bruke på din mester til å forbedre spillet bevegelse og animasjon. For å oppnå disse, må du gå på oppdrag og fullføre dem å få belønning. Disse trenger ikke tjene deg et konkurransefortrinn, men de vil forbedre Summoner generelle utseende.

Du kan også nyte freebies som kommer når du kjøper LOL Smurf kontoer som inkluderer BE og RP sammen med vinnere.

De lar deg kalibrere fra tap

Noen ganger opplever du å skade tap i dine kalibrerings kampene på grunn av troll som ikke er døde satt på å vinne. Hvis du kjøper LOL Smurf kontoer, kan du logge ut og gjenopprette fra nederlag og logge på en annen Smurf konto for å prøve på nytt. Hvis du har flere kontoer, kan du fokusere på den ene der du har oppnådd bedre rekkene. Dette scenariet er lik som blir fanget i et bestemt ELO, takket være spillere som en tidligere nevnt og ren uflaks. Med rangert Smurf konto som allerede er på nivå 30, og med nok vinnere, får du rett tilbake i spillet, og forsøker å komme i en ELO du rettmessig fortjener.

De gir deg kontroll over dine spill

Med en kjøpt Smurf konto, får du kontroll over ditt spill strategi ved at du kan fokusere på de tingene som du allerede har etablert som et LOL-spiller. Det er ikke nødvendig for deg å vente på vinnere å låse opp siden din Smurf konto allerede har dem.

Som nevnt tidligere, skjer oppdrag kan du få belønninger som skinn og BE avhengig av hvilke veier du velger på jaktstarten. Ved etterbehandling, må du vente til følgende oppdrag eller kanskje hendelser hvis det er kommende seg. Når du kjøper LOL Smurf regnskap, men du får til å re-gjøre det samme reisen og følge en annen vei, skaffe ulike belønninger. På denne måten får du se alle likelihoods i samme oppdrag, og du har kontroll over hvilke belønner du ønsker å jobbe med i kontoene dine. Dette scenariet gjelder for andre belønninger fra oppdrag så vel som den Hextech Chest, som kan inkludere skinn, champs, og BES. Dette belønning låser hver uke, men hvis du ikke kan vente så lenge, kan du logge deg på Smurf kontoer og få mer.

Et annet aspekt av spillet hvor du kan utøve kontroll over er din Summoner navn. Med 80 millioner spillere over hele verden, sjansene er, en annen spiller allerede tok Summoner navn som du ønsker for din mester. Til tider i hastverk for å starte spillet, skriver du inn det navnet, og den går gjennom, men det er ikke det beste alternativet. LOL kan du endre dette for en avgift, men hvis du kjøper LOL Smurf kontoer, kan du betale det samme beløpet og få flere fordeler. Du kommer til å endre Summoner navn og nyte alle fordelene tidligere diskutert.

De gir deg beskyttelse

Til slutt, når du har Smurf kontoer, har du en backup alternativ når noe går galt, og uansett grunn, mister du din hovedkonto. Du trenger ikke å sulk og slutte å spille. Du logger deg på din Smurf konto og komme rett tilbake i spillet. Når du kjøper LOL Smurf kontoer, er du beskytte deg selv fra å bli investert i en enkelt konto. Bortsett fra fordelene nevnt ovenfor, som nyter variasjon og perks, og gir deg kontroll, står din Smurf beskytte deg mot konto tap ved å tilby flere alternativer i hva eventualitet.

Dersom du kjøper LOL Smurf kontoer?

Med alle fordelene nevnt tidligere, sier det seg selv at å kjøpe LOL Smurf regnskap er veien å gå hvis du ønsker å gå videre og lykkes i din LOL reise. Hvis du er en erfaren LOL spiller, gjør det ikke vondt å venture i et annet territorium og prøve ulike spillmekanikk gjennom Smurf kontoer. Kostnaden ved å kjøpe dem er verdt hver krone.

More posts