Hvorfor Ble Dominion og Twisted Treeline Fjernet fra LoL?

League of Legends er et spill hvor du velge din favoritt vinnere til kamp gjennom spillet. Gjennom årene har vi sett disse mesterne, visse spillmoduser, og andre elementer kommer og går. Det svir litt når dyrebare funksjoner er fjernet fra spillet for godt. I det siste har vi sett Dominion og Twisted Treeline faller inn under denne kategorien. Mange spillere var igjen spørre hvorfor siden de likte spillopplevelse.

Dominion spillmodus sier farvel

Dominion er et spill modus som inneholdt raskt flytte kamper som gjorde deg praktisere og demonstrere ulike ferdigheter av din favoritt mester. Da den ble lansert år siden, utviklerne tenkt nye spillere kan få et lynkurs av spillet gjennom dette spillet modus. De mente også oppleve spillere kan sette pris på forskjellig spillestil at spillmodusen innført.

Dominion var ment å være et alternativ til vanlig spilling. På den tiden utviklerne ønsket å beholde den som et fast innslag i LoL. Det de ikke hadde forutsett var utviklingen av League of Legends spillet selv. Etter hvert som spillet ble stadig mer populært, visjonen om hva det var ment å bli endret. Etter noen år, skaperne trodde alternativ spillmodus var best egnet for en kort syklus og bør ikke være et innslag av spillet. Beslutningen om å fratre Dominion var best for spillet.

Twisted Treeline Game Mode er ikke mer

vridd Treeline er også blitt kuttet fra spillet. I juli, League of Legends-utviklere lei av dette spillet modus. Twisted Treeline var kjent for sine tre versus tre spill som var populær blant mange fans. Denne spillmodusen ga skins når du har vunnet gull eller høyere. Mange var lojal mot denne modusen bare på grunn av muligheten til å vinne den ettertraktede skins. Du kan også nivå opp i disse alternative moduser som var vanligvis lettere å gjøre enn den tradisjonelle måten.

Fjerning av Twisted Treeline ble også planlagt av LoL etter beslutter disse modusene var ikke ment å vare. Selv om det rangert høyt i popularitet, ble utviklerne ikke kommer til å gå tilbake på sitt ord og holde visse moduser enn andre. De snart slippes merke til at etter sesong ni, er den spillmodusen ikke mer. En ny spillmodus kommer til å erstatte den snart. Mange fans kommer til å savne dette tre versus tre handling, og elektroniske opprop hadde blitt startet for å prøve å holde det til en permanent del av spillet. Det var til ingen nytte, og spillmodus ble nylig trukket for godt.

League of Legends gjør planer om å bringe tilbake nye spillmoduser for brukere å prøve. De gjør det kjent at alternativet spillet er ment å være en kort flukt fra de viktigste tiltak. Disse nye modusene er kun ment å bli spilt for korte sykluser, så du bør ikke bli for knyttet til dem. League of Legends er i stadig endring, og de spillmoduser kommer til å følge den samme banen.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
28. november 2019

Suksessen bak LoL

League of Legends eller LOL er en av spillindustriens mammuter. I 2014 ble det sitert rundt 27 millioner aktive daglige spillere. Tallene forventes å gå høyere. Så hvordan oppnådde League of Legen...

Read more