Hvordan vinne i League of Legends

Den eneste formål å League of Legends er enkel. Ødelegge fienden bindeleddet.

Bindeleddet er stor krystall som sitter dypt i hjertet av fiendens base.

Nå mens målet kan høres enkelt ut, i virkeligheten, det er alt annet enn. Først, selvfølgelig, må du få til det. Dette innebærer kjemper din vei over kartet, presser motstanderne tilbake til sin base, og deretter presser gjennom sin base med nok kraft at du har tid til å ødelegge nexus.

So, ødelegge fienden bindeleddet er en flertrinnsprosess.

trinn en - tårn

Det første målet i spillet plan er å komme forbi fiendens tårn.

Det er 11 tårn per lag på Summoner Rift.

Dette betyr at du kommer til å ha hendene fulle prøver å komme gjennom dem, som de har store helsemessige bassenger og håndtere mye skade.

Avhengig av hvordan kampen går, må du bestemme hvilke tårn som baner til målet. Hvis mid-Laner går godt og har presset fienden teamet lenger tilbake enn resten av laget ditt, og deretter vurdere utlån mer ressurser til ham for å ødelegge tårn raskt.

Dette legger mer press på fienden team og kan gjøre dem mister fatningen.

Vær forsiktig, skjønt. Hvis du er utlån ressurs for å ødelegge en turret, sjansene er fienden kommer til å presse hardt på svekket område av oppsettet ditt.

Trinn to - Samarbeid og Slaying

Ingenting er oppnåelig på kartet uten faste samarbeid og slaktet kraft. Du og dine kamerater trenger å jobbe som en enkelt enhet for å være mest effektive. Dette betyr kommuniserer med hverandre.

Du kan hjelpe lagkameratene dine som er i trøbbel og be om hjelp hvis fienden presser du spesielt hardt.

Du må også koordinere vinnere. Kontroller at du har den rette balansen, med noen mennesker velger støtte tegn. Uten den rette balansen av vinnere, kan laget ditt ikke fungerer, og du kan ikke konkurrere med fiender.

Trinn tre, Nexus

Så hvis dine hardt kjempet kamp har gått etter planen så har du kjempet deg vei inn i fiendens base. Nå skremmende oppgave å ødelegge fiendens nexus sitter foran deg.

Opp til dette punktet, er det viktig at du og dine lagkamerater har bygget sine vinnere godt og koordinere presist.

Fangsten er at fienden gyter rett bak nexus. Så ender denne siste kampen opp som en kaotisk rush og massakren.

Du må være i stand til å håndtere de fiender som de gyte, og mye skade på nexus samtidig. Du bør vurdere å tildele roller til teamet for å prøve og kontrollere dette stadiet litt.

Hvis utført riktig, så du bør ikke ha for mye problemer med å holde fienden låst i deres spawn punkt mens du hyl borte i skjæringspunktet. Hit det lenge nok og gratulerer, du har vunnet.

Lang historie kort, er teamarbeid viktig. Ditt mål kan være å ødelegge nexus, men det kan ikke gjøres uten riktig strategi og koordinering.

More posts
19. juli 2022

Wild Rift Tier List

Å spille Wild Rift kan være veldig morsomt hvis du vet hvordan du velger mesteren din. Denne artikkelen gir deg det du trenger å vite om saken.

Hva er det? <...

Read more
19. mars 2022

Ny Valorant Agent: Deadeye lekket

Lekkasjer skjer i hver kamp, film eller TV-show. Fans elsker å få dem til å spå om hva som venter dem i de neste månedene. Valorant er ikke et unntak fra det. Riot Games sluppet en trailer som vis...

Read more