Hvordan unngå å være giftig i League of Legends

League of Legends er sannsynligvis det mest populære PvP-spillet der ute, og definitivt det mest populære MOBA. Takket være det har den en av de mest forskjellige spillerbaser i alle henseender. Når det er sagt, er LoL også et ekstremt konkurransedyktig spill, siden uansett hva du gjør, spiller du mot andre faktiske spillere, og naturlig nok, alle elsker å vinne, spesielt når du spiller rangerte spill. Denne typen konkurranser er bra, for den lar spillerne stadig forbedre seg, brainstorme og til og med slå seg sammen, men den har også en veldig mørk side - giftighet. På grunn av innsatsen og tiden noen spillere legger ut i spillet, og føler at lagkameratene ikke prøver så hardt, eller ikke bryr seg så mye, pleier de å bli veldig opprørt, noe som er forståelig. Imidlertid er linjen mellom å bli opprørt eller frustrert og å bli giftig eller negativ en veldig kort, og i øyeblikkets hete kan det krysses i løpet av sekunder. Siden Riot er veldig alvorlig når det gjelder å forby giftige spillere, bestemte vi oss for å skrive denne artikkelen i håp om å hjelpe deg med å takle trangen til å bli giftig, og forhåpentligvis beskytte deg mot å få din LoL-konto permanent utestengt.

Hvordan unngå å være giftig i League of Legends

Ta pauser mellom spill

Dette er faktisk litt lettere sagt enn gjort, men å ta en pause etter et dårlig spill kan gjøre underverker, selv om det er i noen minutter. Ta en drink, få litt frisk luft eller til og med tappe ut og sjekk litt på favorittnettstedene dine eller Twitch-bekker. Å ta en pause vil tillate deg å roe deg litt ned, i stedet for å gå inn i neste kamp som allerede er frustrert og kanskje starte på feil fot fra get-go. Du kan kjede spill hvis du vinner, men la deg litt tid til å kjøle deg ned hvis du har tapt konstant eller følt at du er i ferd med å bli sur. Hvis du ikke vet når det er riktig tidspunkt å ta en pause, gjør du det bare etter ditt første tap, eller etter å ha tapt to kamper etter hverandre. Ingen kjenner deg bedre enn deg selv, så prøv å lage et mønster av når du er i ferd med å bli salt, og så rydde litt i hodet!

Skype-anrop eller duo med en venn

Skype, Discord, TeamSpeak eller hva du enn foretrekker, å snakke med en venn mens du spiller LoL kan virkelig hjelpe deg med å takle sinne, selv om vennen din ikke leker med deg. Å lufte til vennen din uten å skrive inn spillprat er den beste måten å takle frustrasjon i League, og en sikker måte å ikke få deg rapportert og utestengt for å være giftig. Mer kan det til og med føre til noen få vitser og latter, og på denne måten vil den ikke lenger føles som en "ork", men heller en morsom aktivitet. Hvis du nå duo -vis med en venn , sørg for å finne noen som ikke har en tendens til å bli irritert eller frustrert, og hvis vennen din kan takle frustrasjonen bedre enn deg, er det perfekt! Enda mer, når duoing, vil du ikke lenger føle at det vinnende ansvaret bare er på deg, og det vil hjelpe deg å fokusere mer og spille bedre, vel vitende om at noen andre prøver like hardt, og at du er i stand til å snakke til dem på taleoppgaver.

Strøm spillet ditt

Har du ikke en venn å snakke med? Ikke noe problem! Du kan begynne å streame LoL-spillet ditt på Twitch eller YouTube, avhengig av hva du foretrekker. Selv om du ikke vil ha mange seere i starten, vil dette tillate deg å i det minste "snakke med deg selv" høyt uten å virke rart, og det vil sikkert redusere din trang til å skrive in-game, vel vitende om at andre kan se på du spiller. Mer er at du aldri kjenner potensialet ditt som underholder, så streaming av LoL-spill er ikke bare en "løsning" for ikke å bli giftig i spillet, men det kan til og med føre til en ny hobby, og hvorfor ikke, til og med litt penger eller kanskje en vellykket karriere som streamer! Et annet godt aspekt ved dette er at du kan ta opp sendingene dine, og du kan gå gjennom dem senere og se hva som gikk galt, hva kunne du ha gjort bedre i en viss situasjon, eller til og med analysere nye strategier. Takket være dette kan du til og med klippe noen syke skuespill eller morsomme øyeblikk, og laste dem opp på YouTube også!

Skriv, men trykk ikke "Enter"

Dette er en risikofylt løsning, og ikke en løsning på toksisitetsproblemet i seg selv, men hvis ingenting annet fungerer, kan du prøve å skrive hva du uansett skulle si, men IKKE trykk "Enter" for ikke å sende det for andre for å lese den i spillprat. Når du er ferdig med å skrive ranten eller blåse av damp, har du allerede fått den ut av systemet ditt, så å trykke "Enter" vil ikke hjelpe videre. På denne måten vil det tillate deg å "si" hva du hadde tenkt å si, men uten å fornærme andre eller risikere å bli rapportert og permanent utestengt. Hvis dette fungerer for deg, så er det flott, men sørg for å jobbe med refleksene dine ved ikke å trykke "Enter" umiddelbart. På denne måten vil du unngå å måtte takle mer toksisitet og negativitet som vil følge uttalelsen din hvis du skulle sende den. Det er saken med toksisitet i League of Legends, eller i et hvilket som helst annet spill for den saks skyld, når du først har gått denne veien, kan det ikke bokstavelig talt komme noe godt ut av det. De andre spillerne vil ikke på mirakuløst vis begynne å spille bedre, og tvert imot, de vil også bli sinte og mindre fokuserte, så det eneste mulige utfallet blir et dårlig. Legg til det faktum at du sikkert vil bli rapportert og potensielt utestengt, og at du er i god godbit. Et annet problem med toksisitet er at du noen ganger kan bli provosert av andre, og å bøye seg ned til nivået vil også føre til problemer. Uansett hva de sier, ikke slå tilbake, og hvis de ikke stopper, bare demp dem og rapporter dem, da de vil bli håndtert av Riot. Selv om de truer deg med masserapportering, hvis du antar at de er et forhåndsinnsatt team, må du ikke gi etter for negativiteten. Hvis du ikke kjemper dem tilbake, har du ingenting å bekymre deg for, og hvis du på en eller annen måte ender med å bli utestengt til tross for at du ikke er giftig, kan du be om hjelp fra en League of Legends-konto unban service . Å appellere et toksisitetsforbud kan være en veldig subjektiv ting, og det er derfor du ikke bør gjøre det selv, men heller la noen med mye mer erfaring hjelpe deg med ditt forsvar.

Bunnlinjen

Ting om hva League of Legends betyr for deg, og så bare anta at det er det samme for andre. Til tross for sin konkurransedyktige natur, er det en hobby og en hyggelig måte å tilbringe fritiden på. Når det er sagt, bør du ikke anta at den spilleren i laget ditt som ikke presterer så bra som du er, er dårlig eller prøver å tape med vilje. Noen spillere kan ganske enkelt ikke være så rutinerte, mens andre kanskje gjennomgår noen tøffe tider i sitt personlige liv, og er bare der for å slappe av, ha det moro og ta tankene fra sakene sine. Dette er grunnen til at du ikke skal si ting du kan ende opp med å angre på senere, og ikke bare fordi du kan bli utestengt, men også fordi det kan komme tilfeldig tilbake til tankene dine, og det kan hende at du ikke kan ta det tilbake. Når det gjelder bunnlinjen, håper vi virkelig at artikkelen og tipsene våre var i stand til å hjelpe deg med å takle din trang til å bli giftig eller negativ mens du spiller League of Legends, og kanskje til og med åpnet opp noen ideer når det gjelder streaming!
More posts