Hvordan lage første LOL-spill Smertefri-anbefalte tips for nybegynnere

League of Legends er et online kampspill som fortsetter å fange oppmerksomheten og interessen til spillere som kommer fra forskjellige aldersnivåer. Hvis du også ønsket å prøve dette spillet, bør du følge disse tipsene designet for en nybegynner som deg som har som mål å gjøre det første LOL-spillet smertefritt:

 • Spill det du elsker
 • Å velge din aller første mester er noe en veldig skremmende prosess. Det er mer enn 130 alternativer å velge mellom, det er lett å gå seg vill i menyen, kaste bort tid på å lete og bla når du kan spille. Når du spiller LOL og sørger for at din første spillopplevelse noensinne er smertefri, glem alle pressene og gjør det du liker best. Velg et som er bra nok og ser kult ut for ditt første LOL-spill.

  Som sagt og antydet av spilleksperter, må du spille det du elsker. Det er ingen perfekt valg, finn mesteren du, være med og ha det gøy med LOL-spillet. Ferdighetene kommer bare senere.

  • Velg en rolle
  • Velg en rolle som passer din spillestil. Så du bør spørre deg selv, er du en av de aggressive angriperne? Foretrekker du å stå tilbake og støtte laget ditt? Å velge den mest passende rollen kan gjøre spillopplevelsen din en smidig og spennende.

   • Prøv nye strategier med venner
   • League of Legends er et morsomt og flott spill, med noen av vennene dine alene kan du lære og prøve nye strategier. Som nevnt er det mange roller å velge den som passer til din unike spillestil. er en nyttig måte å lære LOL-spillet. Det er fem roller i League of Legends.

    • Håndterer minions
    • Minions kan virke ineffektive små bots som sendte dine veier, og dette er hva de er nøyaktig. Likevel må du lære hvordan du dreper dem for å få overtaket på motstanderen og få mer gull som mulig. Du kan gjøre dette hvis du lykkes med å slå slag på minions og være den som dreper det, som er kjent som den siste hiten.

     Det lønner seg å lære å utføre den siste hiten. Minions vil gi deg gull hvis du får det siste skuddet. Få mer gull, så får du flere varer og selvfølgelig mer kraft.