Hvordan jeg bli flinkere til League of Legends?

En ting om gangen, det er ingen enkel one size fits all løsning til suksess i League. Ulike aktører har ulike styrker og svakheter, og ulike situasjoner kan påvirke den tid de kan bruke til League of Legends.

Når det er sagt, er det noen viktige ting som håper spillerne kan gjøre for å maksimere sin

spilletid for å sikre at de får mest igjen for pengene sine.

Velg en mester klasse, og hold deg til det

Ofte et problem som dukker opp er spillere bla rundt hva vinnere de spiller med på

vanlige. Dette er en oppskrift for svikt.

Hvordan kan noen forvente å få det bedre med en mester hvis de ikke spiller som mester lenge

nok til å lære tauene?

Velg din klasse, eller enda bedre, en hoved mester, og tilegne deg til dem. Lær

dem og bli en ekspert i sitt spill. Hver mester og klasse har sine egne nyanser; de inngående og krever 100s timer for å mestre.

sett av 100s timer ...

Praksis, praksis, Practice

Som alle spill eller sport, nummer én måte å bli bedre er å bare spille mer. Jo mer du spiller jo mer du lærer, og jo raskere reaksjoner er, vokser jo større situasjonsforståelse.

Praksis med et team eller alene. Et team er bedre hvis du har valget. Det gjør at du kan jobbe med kommunikasjon og koordinering, samt strategi og taktisk spill. Ikke vær redd for å spille selv, men.

Solo kø, mens rasende til tider, er en fin måte å lære og vokse som spiller. Du kan jobbe med dine individuelle ferdigheter og lære å tilpasse seg situasjonen rundt deg.

Det er helt avgjørende, men at du øve med hensikt. Bare starte opp spillet og hopping i, mens bedre enn ingenting, er ikke nok. Du må være bestemt i det du gjør. Trenger du å jobbe med jungleing? Deretter gjør det eksklusivt.

Det samme gjelder hvis du sliter offensivt eller defensivt. Sørg for at du bruker tiden din med omhu, sette praksis inn der det er behov for å gå.

Få det spillet Kunnskap

Så du har fått din mester, har du fått din spilletid, er det neste?

spill kunnskap.

Spill kunnskap er kanskje den viktigste faktoren som gjør en god spiller. Ferdigheter og talent er stor og alle, men hvis du ikke vet mekanikken og interaksjoner av spillet så kan du aldri være virkelig stor.

Hva er spill kunnskap? Det er din forståelse av ulike tekniske aspekter av spillet. Hvor sikker buffs samhandle med hverandre, hvordan evner å arbeide sammen, hvordan elementer stable, og selvfølgelig kartet kunnskap alle faller inn under dette banneret.

Når du har sterke spill kunnskap, du kan ta mer informerte avgjørelser i kampens hete, ofte kommer ut på topp på grunn av din overordnede forståelse av spillet.

Det er mange måter å øke din spill kunnskap. Som nevnt, kan praksis gjøre det. Men du kan også studere spillet.

Se YouTube-videoer på de ulike interaksjoner av spillet, og din mester, og se proffene spiller, for å være det beste du trenger å lære av de beste.

More posts
1. august 2020

Historien om Runeterra

Hva er Runeterra?

Runeterra er en magisk verden i spillet League of Legends. Denne fiktive verden er der det meste av lore bak spillet foregår. Runeterra ...

Read more