Hvordan fungerer Elo Boosting?

Elo boosting er en populær måte å øke din rangering på topplistene i League of Legends ved å dra nytte av en tjenesten som tilbys av noen av de beste spillerne i spillet. Det er to hovedmetoder for Elo boosting, begge med sine egne fordeler.

Solo Boosting

Solo boosting er det billigere alternativet for de to, men det medfører en viss risiko. Å bruke solo boost-metoden innebærer å gi League of Legends-kontoinformasjonen din til boosteren. Hvis du bruker en anerkjent tjeneste, bør kontoen din være bra. Tross alt er det å dra nytte av betalende kunder den raskeste måten for dem å miste all virksomhet og få et dårlig rykte.

Risikoen forbundet med å dele legitimasjon er ikke at boosteren sannsynligvis vil dra nytte av kontoen din, men heller enn at Riot potensielt kan forby deg. Det er et konstant våpenløp mellom Riot og solo boosters, med boosters som prøver å forbli uoppdaget.

Risiko til side, dette er det raskeste og billigste boosting-alternativet. Boosteren logger seg på kontoen din og spiller som du til de når ønsket rangering. På det tidspunktet blir kontoen din overført til deg, og du kan glede deg til å spille på din nye rangering.

Duo Boosting

Duo boosting er tregere og dyrere enn solo boosting, men det er også mye tryggere. Duo-boosting bryter ikke tjenesteperioden, så Riot kan ikke forby deg for å bruke denne tjenesten.

Når du styrker duoen, trenger du ikke gi kontoen din legitimasjon til boosteren. I stedet spiller du sammen med boosteren som deretter fører deg gjennom kampene. Ved å få boosteren til å bære deg, stiger du fremdeles på topplistene, men uten risiko for å bli utestengt.

Siden duo boosting er avhengig av at du spiller sammen med boosteren, tar ikke denne metoden bare lenger tid, men den krever også en mer betydelig tidsinvestering fra din side. Med solo boosting er du ikke involvert i prosessen. Med duo boosting må du være logget på og aktiv for at den skal fungere.

Duo boosting koster også mer enn solo boosting. Dette fordi det tar lengre tid og ofte involverer flere spillere. Siden du nå må betale mer enn en booster, kan du forvente at prisen vil øke tilsvarende.

Er det verdt tid og penger?

Bare du kan bestemme om boosting er det rette trekket for deg. Hvis du er en tilfeldig spiller som ikke skal opprettholde sin forsterkede rangering, er det lite poeng i å øke kontoen din. Hvis derimot målet ditt er å holde rangeringen, men du bare ikke ser ut til å komme dit, kan boosting være et levedyktig alternativ. Bare husk at det er opp til deg å faktisk opprettholde rangeringen når du har nådd den.

Konklusjon

Selv om boosting ikke er for alle, gir det en tjeneste som mange spillere velger å dra nytte av. Den kritiske tingen å huske på når du styrker er at hvis du ikke kan eller ikke opprettholder din rangering, kan du miste den. Det er også viktig å huske at solostyrking fører med seg risikoen for å bli utestengt. Duo boosting, men dyrere, er det tryggere alternativet.

More posts
27. november 2019

Gjør deg klar for ELO boost

Det er noen grunnleggende ting du kan gjøre for å sikre deg det beste mulig effekt av ELO boost vil gjøre på kontoen din og på gameplayet ditt etterpå. Det var en eldre bloggplass om situasjonene so...
Read more