Hvordan forbedre Esports Teamwork

Det er svært få Esports der samarbeid er ikke den avgjørende faktor når det kommer til seier på et høyt nivå av lek. Fighters, syklistene, og det er virkelig det. For 99% prosent av Esports titler, du kommer til å trenge et team hvis du ønsker å spille, og du kommer til å trenge et godt lag hvis du vil lykkes.

Rainbow Six Siege, Counter-Strike, Call of Duty, Apex Legends, Rocket League, League of Legends, DOTA, listen går videre og videre og videre.

Tidligere skrev vi om hvordan du kan bli en bedre person League-spiller, la oss ta en titt på hva du kan gjøre som et lag nå: https://www.boostroyal.com/blog/League-of-Legend-Coaching:-Becoming-a-Better-Gamer

Jada, gjør din individuelle ferdigheter på hvert spill en massiv forskjell i utfallet av kampene dine, men du kan bruke et godt samarbeid til hver tittel, så det er mye mer verdi på jobber med det, så noe annet.

Kjenn din rolle

Veien til å forbedre teamarbeid starter ved å vite din rolle. Disse rollene varierer fra spill til spill, med CS å ha slike som en oppføring Fragger, og LoL og DotA ha junglers. Uavhengig av tittelen, når du har en rolle, hold deg til den.

Det spiller ingen rolle om du gjør det bra, eller ønsker å gjøre noe annet hvis du prioritere å vinne, så må du gjøre jobben din. Hvis du ikke gjør det, er laget ditt kommer til å ha et gapende hull i sin strategi som kommer til å bli utnyttet, som kommer til å føre til lagkameratene dine å bli sint på deg, og det hele går i spiral ned derfra. Snakker av sinne ...

Bo Består

Komme irritert på en lagkamerat dårlig ytelse er svært vanlig, spesielt hvis du har spilt godt. Det er også nummer én grunn til at lag oppløses. Det spiller ingen rolle om en lagkamerat spiller dårlig, og selv om de er grunnen til at du mistet, må du forbli rolig og holde fred.

krangling mellom lagkamerater ikke bare får du varmet opp og på tilt, men den blokkerer opp dine COMS.

På Kommunikasjon

Kommunikasjon er avgjørende for seier i en rekke FPS titler spesielt. Spesielt Respawn titler som Call of Duty. Din evne til å fortelle dine lagkamerater hva som skjer kommer til å tillate dem å ha et bedre inntrykk av hva som må gjøres for å vinne.

Du må være i stand til å avgjøre når du trenger å ringe etter hjelp når du tror en fiende bruker en bestemt strategi når du hører fottrinn eller granater, og hvor hvert område av kartet er slik at du kan ringe ut fiendens posisjoner. Å vite alt dette kommer til å tillate at IGL å ringe at han eller hun trenger å.

Lytt til lederen din

IGL står for en i spillet leder. De er den som er ansvarlig for å kalle strategien, og de tilpasninger som du gjør mid-round. De er vanligvis noen som er svært kunnskapsrik om spillet og har noen alvorlige spilletid plaget opp, så lytte til dem.

Dette går dobbelt så hvis du er i en forhåndslagde team. Med randoms, kan det være irriterende å ta bestillinger, sikker, men når du spiller med et konstruert enhet, må du lytte til din leder og gjøre hva de sier.

More posts
17. juni 2020

Valorant saken med Raze

Den bryllupsreise fasen er endelig over, det ville virke, og folk begynner å lufte sine klager og problemer med Opptøyer ny taktisk FPS, Valorant.

generell enighet om at spil...

Read more