Hvordan er LoL fortsatt det mest populære spillet etter et tiår

videospill verden har gitt oss mange spennende og nye måter å utforske, konkurrere, og ha det gøy. Det er mange populære spill som har holdt seg i mange spilleres hjerter i mange år, noe som gjør dem re-spillbar igjen og igjen. Imidlertid har ikke alle spill æren av å bo populær gjennom mange år; de fleste av dem mister popularitet over måneder.

Online spill endret perspektivet på langsiktige spill siden deres replay value kan være svært høy i enkelte tilfeller. For eksempel Call of Duty bringer en ny versjon av spillmarkedet hvert år, men i hovedsak, og tilbyr de samme mekanikere som spillere elsker, mens du legger til nye funksjoner hver gang.

Når det gjelder de mest populære spillene gjennom tidene, et navn som alltid skinner er League of Legends, og dette er fordi den har beholdt sin plass som en av de mest spilte spillene siden det ble lansert mer enn 10 år siden. League of Legends brakt en enkel, men morsom måte å teste spillernes ferdigheter i en strategi-basert spill. I denne artikkelen skal vi over noen grunner til at LoL er fortsatt det mest populære spillet etter et tiår.

Den har en massiv spiller Base

League of Legends er i ferd med over åtte millioner aktive spillere hver dag, noe som gjør den til den mest populære PC-spillet noensinne. En av de viktigste grunnene til at LoL har en så stor aktør base er at det er en free-to-play spill, slik at hvem som helst med en dyktig PC til å hoppe rett inn og spille.

En annen god grunn for LoL popularitet er at det ikke er en pay-to-vinn-spill, som betyr at du ikke trenger å betale penger for å få en massiv fordel over andre spillere, som er noe som mange spill gjør. Du kan bruke ekte penger på LoL, men de fleste fordelene er kosmetisk og statistisk. Dette gjør at enhver spiller å klatre over rekkene med nok trening og hardt arbeid.

Men spillerne er ikke den eneste massiv funksjon i spillet, fordi LoL har blitt stemplet som en av de mest sette spill på nettet, få mer enn 69.700.000 så timer i 2019 på Twitch plattformen. Samlet sett mange spillere og tilskuere kommer inn League of Legends hver dag, noe som gjør det beholde sin popularitet.

Det spiller en stor rolle i eSports

Riot Games har bidratt til å etablere eSports verden, som er stadig voksende som en av de største næringene i nyere tid. League of Legends har mer enn 100 profesjonelle team over hele verden, og det har også mange verdensomspennende mesterskap der spillere fra hele verden konkurrerer om å se hvem som er best.

Det er i stadig utvikling

Det beste LoL er at det aldri slutter å tenke nytt. Enten det er med balanse endringer, nye vinnere, eller nye elementer, LoL holder spillet friskt for både nybegynnere og avanserte spillere, noe som gjør spilleren base enda større for hvert år. Dette har tillatt riot å utvide på Lol univers, noe som gir det en spennende lore å oppdage.

Konklusjon

League suksess har også tillot selskapet å øke spillets rekkevidde. Senere i 2020, er Riot planlegger å slippe League of Legends: Wild Rift, som er den mobile motstykke til League of Legends. Dette kan potensielt ta tusenvis av nye spillere, og introdusere dem til LoL universet. Med så mange innovasjoner og funksjoner, er det trygt å si at LoL ikke kommer til å miste sin popularitet når som helst snart.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts