Hvordan betale med Paysafecard - OPPDATERT

Kjære innkallere! Her skal jeg gi deg en kort guide til hvordan du betaler for tjenestene våre med Paysafecard på siden vår. Årsaken til dette er at Paysafecard ikke tillater å betale for online spilltjenester på plattformen deres, men i det følgende skal jeg gi deg en måte å omgå denne regelen.

Det er for øyeblikket to måter å betale med PSC. Hvis du er fra Europa, må du velge betaling via Skrill midlertidig.

1, Skrill - Den anbefalte måten

Du trenger en Skrill-konto for å fortsette med trinnene nedenfor. Her kan du registrere en konto, i tilfelle du ikke har en ennå .

 1. Logg deg på kontoen din på følgende lenke: https://account.skrill.com / lommebok / konto / login /
 2. Når du er logget på, klikker du på "Innskudd" fra venstre meny og velger deretter Paysafecard. (KLIKK HER FOR Å SE BILDET)
 3. Fyll ut ønsket beløp og klikk "Neste" (KLIKK HER SE BILDET)
 4. Du blir omdirigert til Paysafecards nettsted for å fullføre innskuddet til din Skrill-konto. (Du trenger ikke en PSC-konto for å fullføre transaksjonen).
 5. Når pengene er satt inn på Skrill-kontoen din, kan du nå betale med saldoen på nettstedet vårt. Velg G2A Pay på slutten av kassen, og velg Skrill når du er omdirigert til G2A.
 6. Og du er ferdig! Bestillingen din skal vises i løpet av de følgende minuttene i medlemsområdet. Følg med på innboksen din!
 7. 2, G2A Pay


  Først av alt, du trenger en G2A Pay-konto for å fullføre disse trinnene:

  1. Besøk følgende lenke: https://pay.g2a.com/panel/index
  2. Hvis du allerede har en konto, logg deg på. Hvis du ikke har en, registrer den selv.
  3. Når du er logget inn, klikker du på " Legg til midler på venstre navigeringslinje " (KLIKK HER FOR Å SE BILDE)
  4. Velg beløpet du vil legge til, og fullfør betalingsprosessen med PSC. (Du må registrere en Paysafecard-konto for å bruke koden din i tilfelle du ikke har en ennå).
  5. Når du har lagt myntene til din G2A-lommebok, går du til nettstedet vårt, går gjennom kassen og velger G2A som betalingsmetode. Etter at du er omdirigert til G2A, velger du G2A Wallet som betalingsalternativ og fullfører transaksjonen.
  6. Og du er ferdig! Bestillingen din skal vises i løpet av de følgende minuttene i medlemsområdet. Følg med på innboksen din!
  7. Takk for at du leser denne guiden, og gi oss beskjed hvis du har noen problemer angående denne prosessen. Vi er alltid klare til å hjelpe på Live Chat, E-post og på Facebook!

More posts