Hvordan "bare chatter" ble en av de mest populære kategorier på Twitch

Mens Twitch er for tiden kjent som den nåværende topp plattform for gaming streamere, det er stadig prøver å forbedre seg selv og spre sitt innhold for å nå flere merker og streamere som tilbyr annet innhold i tillegg til gaming.

Twitch tilnærming til slike innholdsskapere er kategorien 'bare chatter', som er rettet for streamere som ønsker å være vert talk show, ASMR, eller til og med pauser i mellom spilløkter. Totalt denne kategorien ble implementert for alle typer innhold som ikke nødvendigvis gaming-relatert.

kategorien 'bare chatter' laget Twitch mer enn en spillplattform, slik at andre mennesker til å streame noe de ønsket og tjene penger på det. Men denne kategorien nådde en overraskende topp i 2019, og ble den mest sette kategorien på Twitch i desember, overgår League of Legends og fortnite.

Plutselige Suksess for 'bare chatter' Kategori

Selv om det er fornuftig at denne kategorien nylig ble kjent, mange lurer på hvordan det kunne overgå de mest populære kategoriene i hele plattformen. Dette er en klar indikasjon på at rykk er under utvikling som en plattform på en positiv måte.

Noen mennesker tror at årsaken til suksessen er at mange rykk brukere gå på en strøm på grunn av kringkasteren, snarere enn spillet som de spiller. Dette viser interesse i å vite kringkasteren på en mer personlig måte.

Men dette betyr ikke at 'bare chatter' overtok gaming bekker helt; gaming er fortsatt hovedfokus på Twitch. Dette betyr ganske enkelt at plattformen ekspanderer for å nå andre typer innhold.

Hva sier statistikken

2019 var et meget godt år for Twitch, spesielt for kategorien 'bare chatter'. Statistikken sier at denne kategorien nådde totalt 80,9 millioner timer urmaker gang i desember, etterfulgt av League of Legends, på 74.1 millioner timer, og fortnite, på 58,3 millioner timer (Ifølge StreamElements).

Den tidligere proffspiller Felix 'xQc' Lengyel var den mest kjente streamer i kategorien 'bare chatter' for 2019, tjener mer enn 5,4 millioner timer ur-tiden i fjerde kvartal samme år. Innholdet at denne streamer lagt var for det meste reaksjons videoer.

Selv om disse tallene er overraskende for en nylig gjennomført kategorien, noen mennesker har andre tanker om kategorien suksess. Mange streamere bruke denne kanal for å strømme opphavsrettsbeskyttet innhold som sport, eller for syn-Botting, noe som betyr at streameren benytter en bot for å øke antall seere.

Konklusjon

Selv om 'bare chatter' er veldig langt fra overgår den samlede spill bekker, sin kontinuerlige vekst de månedene viser at folk blir interessert i å få vite visse kringkastere på et mer personlig nivå.

Implementering av denne type kategori i Twitch hadde mye blandede kritikker i starten. Likevel, det er en utmerket måte for Twitch å utvide og å nå nye streamere og brukere som higer ikke-spillinnhold.

Noen sponsorer ser ikke på 'bare chatter' som en lønnsom kategorien ennå, så de fleste streamere i den kategorien kan leve av abonnementer og donasjoner. Men med konstant vekst av denne typen innhold, streamere sannsynligvis kommer til å være i stand til å få gode sponsoravtaler hvis de har god kontakt med sitt publikum.