Hvordan Hyper Roll i TFT

Hyper rullende er en spesiell TFT strategi som har eksistert i en stund nå. Til tross for det, er det fortsatt innhyllet i mystikk for de fleste Teamfight Tactics spillere. Hva, når, hvorfor, og hvordan hyper rullende kan være et stort poeng av forvirring for selv erfarne TFT-spillere, så vi kommer til å kjøre deg gjennom det.

Hvordan Hyper Roll i TFT - Hva

Hva er hyper rullende? Vel, det er prosessen med å re-rulle mye gull tidlig, forsøker å få så mange rimelige enheter til tre stjerner så snart som mulig. Det er en bestemt strategi som ikke bare innebære teamsammensetning, men fundamentalt endrer måten du spiller spillet.

Dette gjør det svært givende for TFT veteraner som har hundrevis av timer satt i og trenger noe å blande gameplay opp.

TFT Hyper Roll - Hvorfor

Ideen bak hyper rullende strategi er ganske rett frem. Du prøver å utnytte denne tidlige spillet fordel, og snøball det inn i en rask seier før kampen treffer sent spillet. Det er en gambit av former, hvor du handler styrke på slutten av spillet for en tidlig game fordel.

Du er oftere enn ikke kommer til å ha en sterkere tidlig mid game komp enn motstanderen, som kommer til å konvertere flere seire mot motstandere som ikke vet hva de gjør.

TFT Hyper Roll - Når

Oppsettet for strategien kommer til å skje i veldig tidlig spillet. For hyper rulle på jobb, må du fart. Det er en hyper-aggressive strategi som ikke gjør godt for sakte tempo spillere.

Derfor bør du ha alle dine re-rullende gjort av tidlig midt i spillet, og da bør du være klar til å lukke ut spillet før det blir til sent spillet.

Hvis du ikke klarer å lukke ut kampen i disse fasene, så har du en oppoverbakke kamp for resten av spillet.

Med hyper rullende, at du ikke får til overgang ut av det i en annen strategi hvis det ikke fungerer. Det er veldig mye en gjør eller dø avgjørelse, så hvis du får tidlig eller midten tellere, da er du sjansene for å få en seier nedgang drastisk.

TFT Hyper Rolling - Hvordan

Når du er i begynnelsen av spillet, du bruker opp gull for å oppdatere kjøpes vinnere. Dette gjør at du kan få billig følges tidlig, noe som igjen gjør det mulig å få tre-stjerners følges tidlig, noe som snøballer spillet i din favør.

Til tross for den tilsynelatende enkelhet i den, strategien er faktisk utrolig uoversiktlig. Det er forskjellige komposisjoner som du må fokusere på, en metode for utjevning og pacing som du trenger for å administrere og balanse, og den personlige evnen til å spille en strategi som er så aggro.

Wrap Up

I bunn og grunn det er det hyper rulle i TFT er. Det er en morsom å spille strategi som kan blande opp spillingen. Derfor, hvis du finner deg selv å bli lei av typiske TFT, så vil du kanskje gi denne strategien en løpe for sine penger.

More posts