Hvordan Europa ble den nest sterkeste LoL Region

League of Legends er et av verdens mest populære e-sport, tiltrekke tusenvis av spillere fra nesten hver region. En av de ledende kontinentene synes å være Europas - og det er ikke tilfeldig.

Etter sanksjonering regionale konkurranser, Europa har åpnet en stor spiller feltet av muligheter og talent for å samle inn til sine turnusplaner. Nå, mer enn noensinne, har Europa oppnådd mer LoL suksess ved å la flere spillere har sjansen til å spille spillet i offisielle konkurranser.

Stabling opp mot konkurransen

Europas metoder har vist seg å være vellykket. I 2019 alene, det avlet 22 spillere som spilte i Europas topp-nivå konkurranse for første gang. Få erfaring og justering av trykket, disse rookie spillere går på å gjøre opp en av de mest innflytelsesrike League of Legend regioner.

Saken for Europas LoL suksess bare blir sterkere basert på sin utrolige opptreden på 2019 World Championship. Her, tre lag gjorde det til gruppespillet, noe som resulterer i dem alle fremmarsj. Disse tre teams- G2, Splyce, og Fnatic - alle plassert innenfor topp syv og reoler opp en 55% vinnende prosentandel.

Selv om LEC ikke stable opp til den totale dybde og suksess av LPL, i Europa tett på.

straffede regionale konkurranser

Nøkkelen til Europas suksess er ved å gjøre regionale konkurranser offisielt sanksjonert. Etablering av regionale konkurranser var ikke en ny idé til Europa. Men noe som gjør dem sanksjonert i starten av 2018 sesongen var.

Det er for tiden 13 Riot-godkjent regionale ligaer. Ved å åpne offisielle konkurranser til flere spillere, er det en spiller miljø for alle som er interessert og investert i LoL, og dermed skape et sted å speide etter talentfulle opp og comers.

Bygge spillere

Det er en sanksjonert regional liga for nesten alle større land i Europa. Disse ligaene er hellige muligheter for de som ønsker å ikke bare spille spillet, men også videre til potensielle storhet.

De mest talentfulle lagene fra hver regional liga kvalifiserer for European Masters. Dette er en turnering som bestemmer beste regionale lag i Europa. Det regnes som den regionale tilsvarer første divisjon League of Legends EM.

Siden regioninndelingen, også kjent som den andre divisjon, har fått mer popularitet, spillerne kan gå pro i dem. Det er ikke nødvendig å manøvrere veien til en profesjonell karriere i LMU. Nå er det mulig å tjene en levelig inntekt ut av å spille i andre divisjon.

bryte ned visse Barrierer

En av de viktigste trekker til den andre avdeling er dens betydelig lavere pris i forhold til LEC-tallet. Det er en inngang som når nesten fem sifre for å komme inn i første divisjon. Mange organisasjoner lurer på om prisen er enda verdt det.

Siden spillerne har mange muligheter til å spille profesjonelt på regionalt nivå, er det en lavere motivasjon til å betale stor sum penger for LMU.

Totalt spillere over hele Europa får sjansen til å bygge sine ferdigheter og konkurrere i offisielt sanksjonerte turneringer, alt innen regionale ligaer. Ved å gi mer tilgang til spillet og skape en lavere inngangsbilletten er Europa klart å bli den nest sterkeste LoL lag i verden.

More posts
7. august 2020

TFT Posisjonering Mechanics

Hvordan å posisjonere dine enheter i Teamfight Tactics er en av disse bitene av kunnskap som skiller de gode spillerne fra middelmådig. Dessverre er TFT strategi ikke så svart og hvitt som bare sa...

Read more
18. mai 2020

League of Legends: Plassering System

League of Legends er en av de største PC-spill i eSports. Det gir en taktisk gameplay og et bredt utvalg av vinnere, noe som gjør spillet unikt, intens og moro.

Det er imidlertid viktig...

Read more