Hvor mye koster Twitch Streamere tjene?

De fleste spillere, rekreasjons-og profesjonelle, har hørt om live streaming plattform kalt Twitch. Du kan spille dataspill, se andre spille, og online chat med spillere rundt om i verden. Millioner av spillere har signert på å være en del av denne nettsamfunn som først ble introdusert i 2011. Du kan enten live stream videoer på Twitch eller se en av de mange opplastede seg. Du kan tenke på det som sosiale medier for video spillere.

nappe Brukerne

Mange som har en konto gjør det av personlige årsaker. De ønsker å vise verden og deres tilhengere hvor gode de er på et bestemt spill, eller de ønsker å se andre dominere og prøve å få tips om bedre spill. Du kan lage din egen strøm, laste opp videoer og mer.

Ikke overraskende, noen brukere har funnet måter å gjøre et levebrød ut av å bruke Twitch. Du kan virkelig gjøre gode penger på å spille videospill og ha folk se deg! Du trenger ikke engang å være så flink til det! Alt du trenger er lojale tilhengere som er villige til å se på hver bevegelse. De fleste av disse spillerne streame sine daglige spille stints og deretter laste dette innholdet på YouTube.

Tjene penger

For å tjene penger på denne plattformen, må du være en Twitch Affiliate. Du starter her, og som dine synspunkter øke, kan du bli en Twitch Partner. Retningslinjene er enkle. Du trenger minst 50 personer som følger deg og stream minst 500 minutter i den siste måneden. Du må også de bekker å være syv forskjellige sendinger. Når du møter disse kravene, er du invitert til å samarbeide med Twitch. Her er hvor du kan tjene penger på innholdet.

Som partner kravene er mer strenge. Det må være 25 timer med streaming i den siste måneden, og 12 av disse dagene må ha forskjellig innhold. Du trenger også 75 følgere som har vært med deg de siste 30 dagene. Når du kommer til disse kravene, kan Twitch vurdere søknaden din, og du begynner å få betalt.

Hvor mye penger du gjør tungt avhenger av situasjonen. De med høy følger teller og hundrevis av bekker kan gjøre rundt $ 20 000 i måneden. Hvis du garner noen sponsing eller kontrakter, som er ekstra penger på toppen av det lønn. De 10 Twitch streamere gjøre over en million dollar i året. Selvfølgelig trenger du mer enn 800.000 seere til å nå så mye penger.

Den gjennomsnittlige streamer som har noen hundre til noen tusen tilhengere kan gjøre mellom $ 2000 og $ 5000 i måneden. Ikke dårlig for å spille spill som du spiller uansett om du streame eller ikke. Nøkkelen er å stadig laste opp innhold mens vinne tilhengere.

De fleste av Twitch brukere ikke tjene penger på plattformen, og bruke den utelukkende for underholdning. Hvis du tror du kan samle en stor tilhengerskare med gameplay, hva har du å tape? Du kan bli millionær ved bare å ha det gøy!

More posts
20. juni 2020

Best LoL Champion for Beginners

Beklager å si det åpenbare, men League of Legends er massiv. Like, MASSIVE. Det er over 130 spillbare legender for deg å velge mellom, og enda flere elementer og utstyr for å tilpasse bygger, play...

Read more