Hvor mye koster League of Legends Pros tjene?

League of Legends har et stort følge som bare ser ut til å være økende. Millioner av spillere spille spillet på en jevnlig basis, én prosent av de fans spille den konkurransedyktig og slå profesjonelle. Disse elitespillere er de beste i verden, og ofte tjene utrolig penger bare ved å vise frem sine ferdigheter. Hvis du er god nok, kan du gjøre utrolig penger ut av League of Legends. Hvem sa at å spille videospill ikke betaler?

Slå Pro

Når du slår pro, du vanligvis delta i en liga som gjelder spillet du spiller. League of Legends profesjonelle ligaen har eksistert i mange år og har noen av de største aktørene i spillet noensinne har sett. Disse spillerne spise, sove og spille spillet. De garanterer grunnlønn for alle sine pro spillere, ikke bare de som vinner i konkurransen. De var de første i sitt slag til å love dette, og fans strømmet til spillet for å prøve å gjøre det til toppen av rekkene.

Gamers kan tjene mye

Riot Games, skaperne av League of Legends oppgir at de har rundt 1000 profesjonelle spillere. Gjennomsnittlig lønn for liga spiller er over $ 300.000. Mange sign flerårige kontrakter med Riot Games. Disse League of Legends-spillere har spilt og studert spillet i mange år. De kjenner spillet som baksiden av hånden, og de er forberedt på å spille. Spillere har passelig utstyr og maskinvare for å holde dem oppdatert med skiftende gameplay. Det er ikke uvanlig å bruke tusenvis bare for å holde deres tilbehør oppdatert. Denne jobben blir tatt på alvor.

Disse spillerne enten prøve ut for konkurrerende lag eller blir rekruttert til å spille hvis de er bare så bra. Deretter lagene legge inn ulike turneringer rundt om i landet og selv internasjonalt. De beste lagene er tilbudt sponsing og noen av spillerne blir bedt om å signere kontrakter for å bli proff. Det er ganske prosessen, men det er den beste måten å dyrlege spillerne. Når du ser dem i aksjon, du umiddelbart vet hvorfor de er ansett som den beste i det de gjør.

et godt levebrød

De profesjonelle spillere ofte gjør mer enn sin baseline lønn når de begynner å spille profesjonelt. Når de går inn turneringer er det vanligvis en stor veske å være hadde for å vinne første, andre eller tredje plass. Noen League of Legends-spiller kan gjøre mellom $ 500,000- $ 800.000 årlig når de gjør dette. Det er ikke rart at noen video spillskaperne ønsker å beholde disse lønn utgjør en hemmelighet.

Hvis du vurderer å prøve å gjøre det i League of Legends profesjonelle verden, sannferdig, oddsen er stablet mot deg. Bare en håndfull spillere få signert til Riot Games hvert år, og du må holde opp spillet til opphold på laget når kontrakten er opp. Hvis dette høres ut som noe du kan gjøre i søvne, så hva venter du på? League of Legends venter på deg.

More posts
5. juli 2021

Historien om ratirl

RATIRL er en Internett-personlighet basert på Sverige. Han regnes som en dyktig, talentfull og giftig spiller som LOL-fellesskapet har kommet over så langt. Enten han er i jungelen eller i Botlane...

Read more