Hvor lang tid Pro League of Legends Spillere Play?

En masse. Massevis.

Å være en profesjonell på noen spill betyr å være den beste i verden. Med andre ord, det slo ut resten av konkurransen med dyktighet og stil.

For League of Legends, det betyr å være bedre enn 80 millioner månedlige spillere.

Det er riktig ... 80 millioner kroner.

ferdighetsnivå, kunnskap og engasjement det tar å være den øverste 0,1% av 80 millioner spillere er helt latterlig.

Så hvor mye tid tar det å få dette bra?

Vel ...

Team Liquid

De spillerne i Team Liquid kommenterte at de praktiserer i minst 50 timer i uken. Det er minstekravet, ofte spille for mer. Dette er langt mer enn de fleste heltidsstillinger, så hvis du ønsker å bli en pro slik at du kan ha det med ro, du har en annen ting som kommer.

Husk, Team Liquid, samtidig som det beste laget i Nord-Amerika, knapt knekke topp 10 på verdensbasis. Så hvis 50 timer i uken er bare nok for topp 10, tenk på hvor mye som er nødvendig for resten.

Det er ikke uvanlig å se spillere benyttet i 15-timers dager, 7 dager i uken. Det er utmattende, men det er hva det tar å bli en verdensmester.

Den koreanske region

Korea er beryktet for sine militærlignende intens trening regimer. Som tidligere nevnt, 15-timers dager er ikke et uvanlig syn.

Når det er sagt, det er på grunn av denne mentaliteten at Korea er ansett som den sterkeste regionen i verden, med tre lag som nådde topp 10 i år.

Det er ikke bare League of Legends skjønt, Starcraft II, DOTA, og Watch alle får sin del av latter praksis timer fra koreanerne, og generelt, holder de også de beste stedene i disse spillene også.

Den mentaliteten er at hvis du spiller fem kamper versus motstanderens tre kamper per dag, så det er 21 ekstra spill per uke, eller 84 ekstra spill per måned. I løpet av årene som gjør en enorm forskjell.

Det er ikke alltid så Extreme, Selv

Mens den beste av de beste behovene dette nivået av praksis for å forsvare sin posisjon, er det nok av pro team der ute med mer balanserte regimer i likhet med gjennomsnittlig arbeidstid dager.

8-timers dag, 5-dagers uker. Plenty lag vedta dette mantraet til stor suksess.

faktisk noen av de beste trenerne i verden foretrekker denne planen, som siterer en kvalitet over kvantitet tilnærming. De frykter også at de ekstreme timer kan ha negative effekter på spillerens gameplay.

Off-Season

Det er ingen scrims (praksis spill mellom pro team) under offseason av LCS.

I løpet av denne tiden, spillerne står fritt til å bruke sin tid på å gjøre som de ønsker, enten det er å spille League solo eller på annen måte. Solo kø er ikke håndheves av noen av de profesjonelle lagene er imidlertid nok av spillere fortsatt velger å gjøre dette for å unngå å bli rusten.

Noen spillere bruker også denne gang for å strømme. Spille League for moro med sitt publikum, og hjelper dem å etablere sin individuelle tilhengerskare, og øke deres lager som spiller.

More posts
28. november 2019

Hvorfor velge LOL-spill

For mange ivrige spillere som spiller League of Legends, er det bare rimelig å si at de velger å spille dette spillet av mange gode grunner. Men uavhengig av hva, ved å velge spill gir dem spennin...

Read more
27. november 2019

LOL - Hva er dette?

League of Legends eller LOL er et mye kjent Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spill som nylig har eksplodert på nettet, spesielt i spillscenen. The Riot Games publiserte dette spillet og ...

Read more