Hvor kommer Twitch Få sine inntekter fra?

Twitch er et populært online plattform som kan være vert for video spillere fra alle typer bakgrunn. Millioner av mennesker logger seg på hver dag for å streame seg å spille sine favorittspill eller bare for å se andre spille. I dag er det verdsatt til om lag fire milliarder dollar. Hvordan Twitch gjøre alle de pengene? Vi er i ferd med å gå dypere inn i dette online cash cow og finne ut.

Twitch er en gigantisk

rykk er stort for esports. Tidligere i år sine brukere levende streamet over to milliarder timer med spillvideoer. Det er et gjennomsnitt på 15 millioner seere hver dag. Potensialet for å få inn penger er stort. Twitch har overgått alle andre plattformer i samme kategori. Ved neste år, selskapet prognosene at de kommer til å ha 589 millioner seere over hele verden.

Mange mennesker som ikke får hvorfor Twitch er så populær kan spørre hvorfor noen ønsker å se noen spille videospill i timevis. Imidlertid har Twitch funnet ut at er hva spillerne ønsker. Folk er ivrige etter å se andre spille videospill de kjenner så godt. Den har en utmerket fellesskap atmosfære, og plattformen er gratis å streame mens vert millioner av videoer på en gang.

annonser og abonnenter

Så hvis Twitch ikke koster noen penger for å bli med, hvordan det kan tjene penger? Det er svært avhengig av annonser og abonnement. Når du begynner å se på videoer på her, du snart merke reklame som kutt i bekker og blir sett på sidefelt. Disse annonsene kan koste opp til $ 10 per visning eller inntrykk. Tatt i betraktning alle videoene som i dag streame på plattformen, som oversetter til milliarder av dollar. Selv om det ikke har uttalt offentlig hvor mye det har gjort gjennom annonser, er det anslått at de kommer til å få inn nær to milliarder dollar i to år.

Abonnement også drivstoff rykk omsetning. Medlemskap er rundt fem dollar i måneden for den grunnleggende nivå. Hvis du vil ha flere funksjoner og add-ons, kan du oppgradere til Twitch Turbo som er ca ni dollar per måned. Her trenger seerne ikke har så mange annonser å vasse gjennom, det er mer videolagring og visuelle oppgraderinger som er eksklusive for disse medlemmene.

mindre kjøp

Det er også i app som du kan gjøre i Twitch. Disse kjøpene er kalt Bits og starter på rundt to dollar for 100 av dem. Disse Bits brukes for chat oppgraderinger som større uttrykksikoner og eksklusive bilder. Siden lanseringen, har brukerne kjøpt $ 14 millioner Bits for sine samtaler.

Med Twitch, går litt langt. Selv om det er gratis å se videoene, vet plattformen som de fleste brukere kommer til å abonnere uansett. Det koster bare noen få dollar i måneden, og med millioner av abonnenter, legger til at opp til noe vesentlig. Twitch er en av de foretrukne måtene å holde tritt med populære spillere og oppdage opp og kommer seg. Esports er raskt blitt en gigant i land rundt om i verden, og Twitch er å ta en bit av den kaken for seg selv.

More posts
15. august 2020

Voice Comms i League of Legends

Når du begynner å stå i kø i League of Legends, det er en viktig egenskap som du må ha. Spill for å vinne, og bare fokusere på deg selv som spiller.

Forutsatt at du er godt b...

Read more