Hva kjennetegner en god ELO Booster?

ELO boosting er når en League of Legends (eller hva spillet blir styrket) spiller spiller på en konto som ikke er deres egne med den hensikt rangering det opp.

Dette er normalt gjort av spillere og organisasjoner for profitt, med mange mennesker velger å kjøpe tjenesten på nettet.

Hovedårsaken spillere velger å kjøpe ELO øke er å spare tid, men det er en rekke fordeler til tjenesten.

ELO booster er navnet gitt til folk som tilbyr denne tjenesten.

Det finnes en rekke ulike egenskaper som utgjør en god ELO booster.

gunstig, skjønn, aktualitet, og muligheten til å skreddersy sine ferdigheter til rang som trengs av boostee alt utgjør en del av en god ELO booster.

gunstig

En god ELO booster behov for å være rimelig.

ELO øke markedet er full av spillere og organisasjoner klar til å tilby sine tjenester. Med denne mettet markedet kommer større utvalg på hvem du skal gå med.

Du er nesten nødt til å alltid finne noen å gi øke for billigere, så en god ELO booster ikke charge for tjenesten.

Discretion

ELO boosting er mot Riot vilkår for bruk. De avtale med lovbrytere ekstremt alvorlig.

En førstegangsbart bærer følgende mulige straff:

 • En to-ukers konto suspensjon

  • ære blir nullstilt og forblir låst for en periode

   • Du får ikke inneværende sesong er rangert belønning

    Second bare forhold resultere i at kontoen som mottar en permanent forbud.

    En god ELO booster, må derfor være diskret i sin omgang. Dette betyr grunnleggende ting som ikke å fortelle noen at de er å forsterke en konto. Det hjelper også å unngå å fremstå som en smurf og økte samtidig som det reduserer risikoen for å bli rapportert.

    Betimelighet

    Når du kjøper en tjeneste, liker du å motta det på tide. Dette er ikke annerledes for ELO øke.

    Hvis en spiller er villig til å bruke penger for å rang opp sin konto, sjansene er stykket spillet regelmessig. Jo lengre tid det tar for sin konto for å bli styrket, jo mindre de får spille.

    Derfor er det viktig for en ELO booster for å kunne nå sine mål innenfor en akseptabel tidsramme, og ikke levere til en klient sent.

    muligheten til å skreddersy din Skill

    Prisen for en ELO forsterke tjenesteleverandører vekter med hvor mange rekker kontoen skal økes.

    Dette gjør at kundene å skreddersy sine krav til hva de vil. Det betyr også at en ELO booster må være i stand til å gjøre det samme.

    Når en booster spiller for godt, og overskridelser, de risikerer mangler den ønskede rang. Dette resulterer i at kunden får mer enn de har betalt for. De er også mindre fornøyd som de er fast i en rang som de har ansett for å være for høy.

    This arbeider i revers. Når en klient kjøper en høy rang, booster må faktisk være i stand til å oppnå det rang. Å være ute av stand til å gjøre det betyr at de ikke kan levere den tjenesten som er betalt for, som unødvendig å si er uakseptabelt.

    Det er mange ferdigheter som utgjør en god ELO booster. De fremhevet her er noen av de viktigste de å huske på når du vurderer å bli en ELO booster selv.

More posts
27. november 2019

Å bli ELO-booster Del I

I denne artikkelen vil en ELO-booster dele sin reise fra en vanlig League of Legends-spiller til en profesjonell ELO-spiller som jobber som han spiller spillet. En venn anbefalte spillet for meg for...
Read more
27. november 2019

Rett tid å ELO boost

Så når er den beste tiden å kjøpe et løft? I et eldre blogginnlegg skrev jeg litt grunnleggende informasjon om booststart. Rett tidspunkt var rundt 50 spilte rangerte spill, men det beste valget er ...
Read more