Hva kan man forvente fra sesong 11 i League of Legends

Nye sesonger er alltid noe å være begeistret i League of Legends. En ny sesong betyr nye funksjoner, balanse endringer, og i noen tilfeller, nye grensesnitt og kart. I 2020 er det begynnelsen av League of Legends Sesong 11 å skinne, og fra hva vi har sett så langt, det er fullpakket med nye og spennende funksjoner for spillere å nyte.

Siden det er bare en gang sesongen hvert år, LoL spillere er ivrige etter å se hva Riot har å tilby. Selskapet har gitt spillerne noen sniktitter på hva du kan forvente, så i denne artikkelen, vi kommer til å gå gjennom disse nye endringene og hvordan de kan påvirke din spilling og erfaring.

Når er sesong 11 kommer?

Det finnes ingen offisiell utgivelsesdato for sesongen 11, så det er opp til spillerne å spekulere i henhold til tidligere års utgivelser. Sesong 10 startet på 10 januar 2020, så det er sannsynlig å se en fra desember 2020 til januar 2021 utgivelse for sesongen 11. Som vi komme nærmere disse månedene, kan vi sannsynligvis få mer nyheter om utgivelsen av denne nye LoL sesongen.

Hva er de største endringene?

Det har vært mange nye funksjoner annonsert som i dag, men den største har definitivt vært en fullstendig omarbeiding av elementet grensesnitt og innføring av "Mythic" elementer. Det er trygt å si at neste sesong fokuserer på itemization og hvordan det kan nytte nåværende og nye spillere.

Nytt element Interface

Den aktuelle varen grensesnittet er ikke dårlig på noen måte, men det har gått gjennom mange sesonger uten å bli helt forandret. Ifølge Riot, planlegger selskapet å bearbeide hele elementet butikken for å hjelpe nybegynnere velge sine produkter mer effektivt. Dette betyr ikke at selskapet glemte avanserte spillere; de fortsatt får en egen fane med alle elementene slik at de kan kjøpe sine ønskede elementer raskere.

Mythic elementene

Mythic elementer er en ny kategori av elementer som spillerne kan kjøpe i hvert spill. Disse unike gjenstander skal ha vesentlig innvirkning på din mester og deres spillestil, gi deg spesielle bonus statistikk til andre ferdige elementer.

Men ikke alle Mythic elementer er nye. Riot Utvikler Mark Yetter avdekket at noen gamle elementer blir re-merket med "Mythic" etiketten. Uansett, vi fortsatt får mange nye elementer. Det er også verdt å merke seg at hver klasse kan få enten tre eller fire Mythic pr mester. Per i dag er de fortsatt under utvikling, men de leter som en stor spill-veksler for mange spillere.

Balanse endringer

Som med hver sesong oppdatering er sesong 11 får mange balanse endringer som påvirker gameplay direkte. En av de mer nylig annonserte endringene er "Avkjøling reduksjon" endringer i "Haste" evne, noe som gir en mer lineær skalering. Noen elementer som "Mortal Påminnelse" og "Frosset Hjerte" er også å få noen endringer for å gjøre dem mer balansert.

Det er fortsatt mange endringer gjenstår å bli sett, så det er viktig at du holder deg oppdatert med de siste nyhetene på League of Legends.

Konklusjon

Husk at alle de nye funksjonene er fortsatt i utvikling, og de er gjenstand for endring når som helst. Uavhengig av utgivelsesdato, er sesong 11 ser ut som en unik og frisk oppdatering til LoL, og bringer mange nye ting for spillere å bruke og forbedre sin erfaring.

More posts
17. mars 2020

Hva er Adaptive Force i League?

Adaptive kraft er navnet gitt til effekter som øker enten evnen kraft eller halv skade.

Som et statistisk øker effekten er avhengig av hvilken stat spilleren har allerede fle...

Read more