Hva kan du forvente av Elo Boosting?

Elo boosting populært kalt Match Making Rating eller MMR boosting er en tjeneste der en høy elo-spiller vil øke andres rangering i spillet gjennom å øke dem. Så betyr spilleren eller det du kaller boostee gir booster tilgang til kontoen sin for å oppfylle tjenesten. Når boosteren har nådd en spesifikk liga, er boostet ferdig, og boostee får kontoen sin tilbake. Så spiller den virkelige eieren av kontoen i sin nye divisjon eller velger å ta den videre og begynne med et nytt løft.

Under boosting-prosessen vil ikke eieren av kontoen kunne spille noen LoL. Dette betyr at du enten må lete etter noe annet å gjøre for å gi deg tid eller vente uforklarlig. Dette høres kanskje enklere ut, men hvorfor vil du la noen øke BoL-kontoene dine i utgangspunktet?

Elo boosting hjelper deg å oppnå dine mål på en rekke forskjellige måter. For noen spillere er det eneste målet for året å låse opp slutten av Season Victorious Skin, og disse spillerne krever ofte støtte for å komme dit. Andre spillere er fast bestemt på å slå rangeringen av de siste sesongene. Noen spillere ønsker å slå sine kjære eller venner og vil gjøre alt for å sikre at de ender i en høyere divisjon. Uansett hva målet er for spilleren, så øker du hjelpen til å oppnå det.

Når det gjelder fordeler med elo boosting, er det mye. Først og fremst er fordelen at spilleren ikke trenger å bruke hele dagen gjennom å spille spill og kan konsentrere seg om andre faktorer i livet. En rekke spillere er faste i å forsøke å nå en spesifikk divisjon, som de ofte ignorerer andre deler av livet. Dette er ikke bra og kan føre ned en mørk løype da spilleren blir tatt av League of Legends.

I stedet kan en elo booster hjelpe mye med å ta av byrden ved å gi deg hjelp og hjelp. Dette gir mye tid til andre ting i livet ditt, mens du vet at du fremdeles er på vei til å nå dine mål i et spill.

En annen oppsiktsvekkende ekstra boosting av fordeler er at det kan spare deg for mye tid. Se for deg at du er i bronse 1 og ønsker å skaffe deg minst gull 5. Spilleren kan bruke måneder på å prøve ditt aller beste for å komme dit, eller du kan betale en booster for å nå målet ditt om et par dager.

More posts