Hva kan du forvente av Elo Boosting?

Hva kan du forvente av Elo Boosting?

Elo boosting populært kalt Match Making Rating eller MMR boosting er en tjeneste der en høy elo-spiller vil øke andres rangering i spillet gjennom å øke dem. Så betyr spilleren eller det du kaller boostee gir booster tilgang til kontoen sin for å oppfylle tjenesten. Når boosteren har nådd en spesifikk liga, er boostet ferdig, og boostee får kontoen sin tilbake. Så spiller den virkelige eieren av kontoen i sin nye divisjon eller velger å ta den videre og begynne med et nytt løft.

Under boosting-prosessen vil ikke eieren av kontoen kunne spille noen LoL. Dette betyr at du enten må lete etter noe annet å gjøre for å gi deg tid eller vente uforklarlig. Dette høres kanskje enklere ut, men hvorfor vil du la noen øke BoL-kontoene dine i utgangspunktet?

Elo boosting hjelper deg å oppnå dine mål på en rekke forskjellige måter. For noen spillere er det eneste målet for året å låse opp slutten av Season Victorious Skin, og disse spillerne krever ofte støtte for å komme dit. Andre spillere er fast bestemt på å slå rangeringen av de siste sesongene. Noen spillere ønsker å slå sine kjære eller venner og vil gjøre alt for å sikre at de ender i en høyere divisjon. Uansett hva målet er for spilleren, så øker du hjelpen til å oppnå det.

Når det gjelder fordeler med elo boosting, er det mye. Først og fremst er fordelen at spilleren ikke trenger å bruke hele dagen gjennom å spille spill og kan konsentrere seg om andre faktorer i livet. En rekke spillere er faste i å forsøke å nå en spesifikk divisjon, som de ofte ignorerer andre deler av livet. Dette er ikke bra og kan føre ned en mørk løype da spilleren blir tatt av League of Legends.

I stedet kan en elo booster hjelpe mye med å ta av byrden ved å gi deg hjelp og hjelp. Dette gir mye tid til andre ting i livet ditt, mens du vet at du fremdeles er på vei til å nå dine mål i et spill.

En annen oppsiktsvekkende ekstra boosting av fordeler er at det kan spare deg for mye tid. Se for deg at du er i bronse 1 og ønsker å skaffe deg minst gull 5. Spilleren kan bruke måneder på å prøve ditt aller beste for å komme dit, eller du kan betale en booster for å nå målet ditt om et par dager.

More posts
27. november 2019

ELO boost mani

ELO-boost blir mer og mer vanlig mellom League of Legends-spillere. Det kan være mer enn en logisk grunn bak dette fenomenet. For det første det totale antallet spillere som spiller spillet aktivt. So...
Read more