Hva gjør League of Legends svært vanedannende

Det kan ikke benektes at League of Legends er et av de mest populære spillene i disse dager. Det er omtrent 67 millioner aktive LOL-spillere som spenner fra barneskoleungene til gifte voksne, og det økte antallet inkluderer til og med kvinnelige spillere. Hvis du har barn som liker å spille videospill, er det sannsynligvis League of Legends eller LOL.

Mange er enige om at dette spillet er morsomt å spille og er bredt og populært. Men bortsett fra dette, hva gjør LOL til et veldig avhengighetsskapende spill?

Årsak 1 - Vanlig innholdsutgivelse og miniendringene

Du kan bestemme deg for å slutte, og dette er i orden. Imidlertid, hvis du hører om mesterne som får en buffer eller omarbeidet eller ny hud, vil du sikkert komme tilbake for et raskt spill eller prøve de nye endringene.

Årsak 2-ønske om å bli bedre- Det føles godt å bli matet. Dette får deg også til å føle at du ikke har kastet bort tiden din i dette spillet. Du vil bare vinne 50% av spillene dine, og ideelt sett, for hvert fjerde spill, vil du spille to er tap der du gjorde dårlig. De resterende to spillene har du kanskje matet inn ett av dem. Likevel vil du gjerne spille to dårlige kamper og et middelmådig spill der du blir matet, og du vil føle deg bra med deg selv. Dette systemet ble spesialdesignet for å holde deg lyst på mer.

50% er alt du får, og dette er alt du noen gang vil få. Et slikt tall kan presse deg til din grense for sjansen for å holde det jevnlig høyt. Du trenger 51%, men hvorfor kan du ikke holde det der?

Årsak 3-Mange av vennene dine spiller League of Legends- Hvordan kan du fortelle dem at du slutter? Å kutte ut League of Legend vil være som å kutte ut en så større del av sosiale kretser.

Dette er bare noen få av de mange grunnene League of Legends er et veldig avhengighetsskapende spill. Økt antall spillere blir nå koblet til LOL på grunn av den konstante oppdateringen og konkurransedyktige karakteren. Så snart du begynner å spille League of Legends, ville det være vanskelig for deg å slutte. Enkeltpersoner kjøper også LOL-smurfer for å få en god start og teste sine nyeste helter. Noen anser også Elo booster for å vinne dette spillet og for en mye bedre LOL-spillopplevelse.

More posts
27. november 2019

Hvordan ELO-boostere gjør det

Så hvordan kommer ELO boosters kan gjøre det du ikke er i stand til? Å heve nivåene superraske til enhver inndeling du kan forestille deg. Det er forskjell på klassisk League of Legender spiller og...
Read more
27. november 2019

Reglene som vi følger

For å gi våre kunder de høyeste standardene i verden av ELO boost vi må være ekstremt oppmerksom på alle detaljer. I denne artikkelen vil vi gjøre det nærme deg ting fra ELO-boosters synspunkt. Dett...
Read more