Hva er en Smurf konto?

A smurf er en meget dyktig spiller som bruker en konto som er rangert lavere enn deres hovedkonto. En smurf konto er en sekundær betraktning at smurf anvendelser.

Hvorfor må folk Smurf?

Det er mange forskjellige grunner til at høyt rangerte spillere velger å smurf.

· De ønsker å spille under et annet navn. Kanskje de ikke liker sin nåværende Summoner navn og ønsker å prøve ut en ny. Eie en Smurf konto gir dem som luksus.

· De sliter på deres viktigste rang. På den høyere enden av spill, er hver kamp en utmattende og mentalt utmattende kamp. Å ha en konto som du spiller på å slappe hjelper spillerne administrere deres stress og unngå vipping.

· Folk ønsker å leke med sine venner som er ny til spillet. I de fleste konkurrerende spill, inkludert League of Legends, kan du ikke spille rangert med noen som er en langt lavere rang enn deg. Dette hindrer erfarne veteraner fra å hjelpe introdusere sine venner til spillet. En smurf konto er en midlertidig løsning på dette problemet.

· Spillere kan bruke smurf står å øve nybygg og vinnere. Snarere enn å hoppe rett inn i en høy-nivå spill, dyktige spillere tar deg tid til å teste sine nye ideer. En smurf konto kan du gjøre dette.

· Så de kan spille i ulike regioner. Endre regioner i League of Legends koster penger hver gang du ønsker å bytte. Det er rimeligere å ha en individuell konto på ulike regioner (NA, EU, etc.) enn å betale for å bytte hver gang på samme konto.

· Klatring stigen igjen presentere gode spillere med en ny utfordring. Hvis du allerede har maks rang med din hovedkonto, hvorfor ikke gjøre det igjen?

· Det er morsomt. Å kunne slappe av og ansikt-roll noen noob-spillere er en glede. Klart det er ikke så gøy for folk du stampende, men du vil være å ha en blast.

Hvor kommer smurfing kommer fra?

smurfing har en ganske fantasi opprinnelse historie. Det starter helt tilbake i løpet av de dagene av Warcraft Two. Det var en legendarisk spiller, kjent og fryktet over for hans dyktighet på slagmarken. Han var så dyktig, så dødelig, at bare synet av navnet hans ville føre til hans motstandere å avvise og avslutte sine kamper. Hans navn var Shlonglor.

Shlonglor ble til slutt lei av folk nekter sine invitasjoner. Han fikk ingen praksis, og hans dyktighet begynte å avta. Så, han, sammen med sin medspiller Warp, kom opp med en løsning. De laget nye kontoer for Warcraft To med den hensikt å skjule deres sanne identitet.

De heter disse kontoene “Papa Smurf” og henholdsvis “Smurfette”, og så begynte blodsutgytelse av noob spillere. Den dagen legenden om smurf ble født. Siden da andre dyktige spillere har vedtatt navn og idé. Smurfing offisielt ble tittelen tildelt til praksis ved konkurrerende spillere verden over.

Forhåpentligvis har denne kaste litt lys over fenomenet kjent som smurfing og åpnet øynene for muligheten av å eie en smurf konto selv.

Check out our LoL Smurf Account services now

More posts
20. desember 2021

Beste Wild Rift Champions

League av Legends Wild Rift var en fullstendig suksess i alle regioner. Forstå hvordan man spiller det er ikke komplisert i det hele tatt, slik at alle kan mestre mester de ønsker.

Read more