Hva er den høyeste rang i Valorant?

Med spillet Valorant, det er en rangert modus, som er lik som League of Legends og Counter-Strike. Dette spillet er fortsatt i sine tidlige dager, så det er vanskelig å si hva konkurrentene til slutt kommer til å være. Siden det ikke er av bakken hele veien, kan vi bare gå med det grunnleggende.

Krav til Karakter

Før du kan bli rangert, har du til å spille 20 uklassifiserte kamper. Det spiller egentlig ingen rolle om du mister eller vinne dem, men du er nødt til å spille dem. Men det er en god idé å gjøre ditt beste, fordi dette kommer til å gi deg en matchmaking rating, som er skjult for deg og andre. Selv om ingen kjenner din rang, er du satt opp mot andre spillere med lignende ferdigheter.

Når du har spilt de Uten rating, du deretter spille fem forskjellige plasseringskamper. Være så nøyaktig som du kan for å tjene en høyere rang.

Ytelse er også tatt hensyn til på denne tiden, slik at du fortsatt kan få en høyere rang, selv om du mister hver eneste plassering kamp. Hvis du er topping topplisten, du kommer til å få en høyere stilling.

avdelingene og Tiers

Valorant har åtte forskjellige rekker. Jern, sølv, bronse, gull, diamanter, Immortal, og Platinum er inkludert, ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Radiant er den høyeste rang du kan få i dette spillet. I det siste, Valorant var den høyeste rang. Men Riot, skaperne, endret navnet på grunn av tilbakeslag fra fellesskapet.

Hver rang har tre nivåer som du har fått til å gå videre. Derfor Iron 1 er lavest, med Iron 3 er den høyeste rang i denne avdelingen. Når du er ferdig Iron 3, er du da forfremmet til neste nivå. Det er også mulig å hoppe over divisjoner.

Men med Radiant, den høyeste Valorant Rank, du har bare en tier.

Hvordan bli forfremmet

Kampanjen er vanskelig å fastslå akkurat nå fordi spillet ikke er fullt utgitt ennå. Ingen vet egentlig når du beveger deg opp til neste rang. Du kan også få degradert, og dette er ikke forstått mye, heller. Riot har ikke bekreftet, men vi tror det er basert på at skjulte Matchmaking vurdering som du har lært om tidligere.

Den gode nyheten er din rang er ikke til å ‘forfallet’ hvis du er inaktiv i en lengre periode. Derfor, hvis du gjør det til den høyeste rang i spillet, er du fortsatt der, selv om du ikke spiller i månedsvis. Men med 14 dager uten aktivitet, det er så skjult.

vurdere å teste ut de nye funksjonene. Patch 1.02 er nå levende og klar til å spille!

More posts
28. august 2020

League of Legends Eternals Forklart

League av Legends ‘Eternals’ er en av de siste tilskuddene til spillet; de lar deg vise frem den nyeste statistikken eller milepæler til andre aktører i samfunnet, noe som kan bli en flexing konku...

Read more