Hva er å lede i League?

League of Legends, og mesteren basert Esports generelt, er ikke fremmed for spennende og unike strategier.

En av de mer interessante av disse strategiene er begrepet trakt, som er unik for MOBA gameplay.

Med MOBAs, har du et system som lar vinnere å vokse i kraft som spillet fortsetter. Dette er i form av butikken og lar spillerne skape unike og tilpasningsdyktig bygger.

Vanligvis dette er balansert godt, med progressive elementer som koster mer gull, noe som gjør dem kun tilgjengelig for spillere i slutten av spillet.

lede er en strategi som kaster at konseptet ut av vinduet, i stedet fokusere på hyper-utjevning en mester til langt over det av dine motstandere.

Ideen er enkel; du trakten så mye som lag gull som mulig på en hyper-carry mester som kommer til å dominere midten kjørefelt. Resultatet av dette er en mester som knuser i team kamper, noe som gir deg en betydelig fordel.

mester det er snakk om er vanligvis en som en Kai'Sa, eller en Lucian eller Irelia.

Kjernen grunnlaget for denne strategien fokuserer på hvordan junglers spille sitt spill. Snarere enn å spille en typisk jungelen spill, er dine junglers kommer til å fungere som støtte for mid lane hyper-carry.

De får jungelen leire ned til et punkt hvor bære kan slå inn og fullføre dem rolig for XP og gull, som kommer til å øke hastigheten som de kan bli bedre eksponentielt.

Som en konkurransestrategi, er det absolutt unikt, men er det verdt? Vel, det er fire spesielle tilfeller i LCS der tilnærmingen ble brukt. Det vunnet halvparten av de spillene og tapte den andre halvparten.

Dette gjør det ganske vanskelig å si direkte hvorvidt strategien er verdt å bruke på et høyt nivå av gameplay.

Selv om, for den typiske ELO spilleren, levedyktigheten av strategien alt avhengig av dyktighet.

Jada, kanskje proffene har en hard tid å gjøre det arbeidet mot andre argumenter, men når du er i et lavt nivå ELO spill, er sjansene dine motstandere bare ikke kommer til å ha en teller for det.

Den strategien krever koordinering for å spille mot, som er noe som mange lave ranking team alvorlig mangel.

Det er en strategi som ikke kan virkelig bli patchet ut på grunn av hvordan spillet er strukturert, noe som betyr at det er kommet for å bli. Så, hvis du ønsker å gi denne strategien en prøve, er det ingenting som hindrer deg.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now

More posts
27. november 2019

Nyter spillet ditt i ny LOL-hud

League of Legends er et populært online spill for øyeblikket. Enkeltpersoner over hele verden kommer sammen og blir med i online spillmiljøet for å spille dette spillet, slåss med motstanderne og ...

Read more
28. november 2019

LOL tips for ultimat spillsuksess

Uansett spill individer spiller for, ønsker de fleste å bli bedre, og dette gjelder også for det berømte spillet League of Legends. Hvis du ønsket noen tips for å forbedre, gå videre og ha en veld...

Read more