Hva er ELO Styrking?

Hvis du har spilt League of Legends, er du sannsynligvis godt klar av alle de sjargong forbundet med spillet. Ett av vilkårene du kanskje har kommet over er “ELO øke.” Hva er ELO øker, selv om, og hva betyr det for deg?

ELO forsterke - Definert

ELO boosting er en tjeneste for League of Legends-spiller. Også kjent som Match Making vurdering eller MMR, i utgangspunktet er det når en høy ELO spiller spiller en annen persons spiller for å øke ... eller boost ... spillet sitt klassifisering.

For å gjøre dette, spilleren ønsker boost, den boostee, vil gi booster tilgang til sin konto. Når booster når en bestemt liga, er det boost fullført og boostee får kontoen sin tilbake. Nå kan boostee spille i en helt ny divisjon uten å sette i arbeidet.

Mens kontoen går gjennom prosessen med å øke, må kontoeieren kan ikke logge inn eller spille League of Legends.

Fordelene ved ELO Heving

Som du sikkert kan forestille deg, er det noen fordeler med å ELO øke. Først, naturligvis, dette hjelper deg til nivå opp raskt, og du kan gjøre ting som å låse opp på slutten av sesongen Victorious hud. Du kan også være lurt å slå din forrige sesong rang eller heve i Master tier. Andre spillere vil bare slå sine venner eller vise frem en høy rang.

En annen stor fordel å ELO øke inkluderer ikke å måtte bruke alle de timer å spille spillet. I stedet kan du få til det nivået du vil uten å måtte bruke all den tid å gjøre det. For eksempel, hvis du er i bronse 1 og ønsker å få til Gold 4, kan du bruke måneder å gjøre det. Eller du kan kaste ned litt penger for en booster, og få det i løpet av noen dager.

ELO Styrking trygt?

Du kan lure på om ELO boosting er trygt. Det er alltid en mulighet for at kontoen din kan bli stjålet når du lar noen andre tilgang til det. Men det er nok av anerkjente forsterke tjenester der ute for å se nærmere på. Det er også en sjanse for at kontoen din kan bli utestengt. Igjen, skjønt, hvis du bruker en hederlig tjeneste, vil du egentlig ikke trenger å bekymre deg for det.

Den andre gode ting om å bruke en hederlig ELO booster tjenesten er at de vil bruke en unik IP-adresse for hver boost, slik at de ikke ville ha en stor sjanse for å bli tatt gjør dette. Så, ja, ELO øker er ganske trygg, men husk, det er alltid en liten sjanse.

Du kan få en ELO løft for et par dollar hele veien opp til hundrevis eller tusenvis, så sørg for at du innser dette før du tar spranget ... og lykkelig gaming.

More posts
12. mars 2020

Hva er en Smurf konto?

A smurf er en meget dyktig spiller som bruker en konto som er rangert lavere enn deres hovedkonto. En smurf konto er en sekundær betraktning at smurf anvendelser.

Hv...

Read more