Hva du trenger å vite om League of Legends 'nyeste mester

Sylas er den nyeste mesteren i Sylas, men det å ta tid å kjenne navnet sitt, så vel som hans evner, er bare starten på å forstå bedre hva denne mesteren kan gjøre.

Riot Games avslørte endelig denne nye mesteren. En gang ble fengslet av kjedemester som nå bruker disse sjaklene for på en eller annen måte å gråte mot sine motstandere eller fiender, spesielt fra Demacia. Hans evner kan helt sees på nettet, men den endelige kjent som HiJack er den unike og innflytelsesrike evnen; et trekk som lar ham kopiere motstanderens ultimate, hovedsakelig for hans gunstige bruk.

Å se hvordan hver ultimate er spesielt designet for en mester som bruker den og spesifikke interaksjoner vil helt sikkert skje når Sylas stjeler trekk fra en fiende. Du kan søke på nettet for å lære mer om hvordan disse samhandlingene fungerer, og for å finne ut hva som vil skje hvis Sylas stjeler visse evner. Imidlertid, før du kommer til detaljene i de rare interaksjonene til en mester, er det viktig å vite hvor og hvordan enkeltpersoner må spille Sylas.

Når hver mester blir løslatt, er det aller første som spillerne prøver å finne ut, hvor dette passer til vilkårene i ligaens fem roller. Som evne maktbasert mester som kommer med mengden kontroll og sjanse til å påvirke kampene på en helt annen måte avhengig av hvilke mestere som er den ultimate han kan stjele. Det er funnet ut og bevist at Sylas er en av de beste rollene som spilles.

Rollene som antas å fungere best for ny mester Sylas er midten og jungelen. Han kan streife rundt og kan stjele staver mye enklere enn alle andre roller, og dette gir ham den viktigste fordelen. Imidlertid, i posisjoner spesielt der Sylas har denne sjansen til å utjevne motstanderne, sannsynligvis låse opp sin ultimate like før fienden eller motstanderen gjør det.

Hvis dette skjer, vil Sylas fortsatt klare å kopiere det ultimative uansett om de har satt et poeng til det eller ikke. Derfor er det ikke praktisk å motta Sylas å holde det ypperste. Det endelige Sylas-eksemplaret er på samme måte basert på hans egen statistikk, og nivået er derfor å forsegle motstandernes trekk på lavere nivå kan gjøre det mulig for Sylas å få det tilbake til dem med mye større makt.

Ved å lære deg alle disse detaljene, er du sannsynligvis kjent med League of Legends nyeste mester nå.