Hva du skal gjøre for en jevn og morsom LOL-spillopplevelse

League kan være morsommere hvis du spiller med personer du kjenner. Imidlertid er ikke alle League of Legend-venner de samme. Hvis du er en nybegynner, kan du bli med de vennene som har binget på LOL siden dens beta forventes å lande deg i en kamp med individer som er mye mer erfarne enn deg.

Dette er ikke morsomt og kan ende opp med å irritere medlemmene av teamet ditt hvis du fortsetter å dø. Så hvis du begynner å snakke med andre spillere om å hoppe til League, må du sørge for å finne folk som er tålmodige og som er villige til å spille mer det grunnleggende nivået mer enn de kan være vant til å spille. Noen individer oppretter til og med Smurf-konto for dette formålet.

Andre måter du kan gjøre for en jevn og morsom spillopplevelse er:

 • Forsikre deg om at du blir værende på pulten din
 • De fleste spill som spilles i Summoner's Rift går mellom 30-45 minutter og kan gå mer enn en time. Det er ingen pauseknapp. Når spillet starter, må du være forberedt på å forplikte deg til oppgavene som er tilgjengelig så lenge dette tar. Å ikke følge nøye med og se bort fra skjermen i noen sekunder kan føre til mange kritiske feil.

  Lagre deg selv fra mulige distraksjoner eller noe som kan gjøre at du vil forlate skrivebordet ditt eller forlate datamaskinen din før du kommer til Summoner's Rift. Sett inn mobiltelefonen din

  stille; sørg for at kjæledyrene dine er i betydelig avstand fra datamaskinen og mer.

  Ikke start et spill hvis du vet at du må reise til skolen, for dato og jobb de neste timene.

  • Hold deg levende så mye som mulig
  • Døden fungerer på mange grusomme måter i LOL. Hver gang du dør motstandere som drepte får du biter av gull og får selvfølgelig erfaring. Dette er eiendeler som gjør dem mye kraftigere og samtidig en slik død tvinger deg til å sitte gjennom det utvidede som du får bedre utstyr, mer gull og oppover. Disse blir lengre som LOL-spillet kontinuerlig, du fortsetter å dø, så ikke behandler døden lett.

   Dessuten er retrett et bedre alternativ enn å dra på noen klissete scenarier du ikke tror du vil være i stand til å overleve.

More posts
3. februar 2021

Perkz flytter til Nord-Amerika

League of Legends Fans buds Farvel til Luka "Perkz" Perkovic, en profesjonell liga av Legends-spiller fra Kroatia. Han spilte for Cloud9 helt opp til hans avgang fra sitt hjemland, Kroatia. ...

Read more