Hva League of Legends lærer spillere om livet

Enkeltpersoner spiller dataspill hver dag. Noen spiller dem for underholdningens skyld; andre spiller dem for å flykte fra virkeligheten, og noen få mennesker spiller datamaskiner for å leve. Enkeltpersoner generelt får noe annet enn det som forventes av dataspill. League of Legends, det mest kjente dataspillet i verden, har en gigantisk effekt over hele verden på et stort antall liv og mer enn hva enkeltpersoner forestiller seg og innser. Et spill som LOL kan muligens forandre et menneskes liv, og det er mye du kan forringe det.

Når du spiller League of Legends, er du og dine kolleger eller lagkamerater tvunget til å samarbeide som en gruppe for å oppnå mål og fullføre visse oppgaver for å oppnå triumf over de begrensende eller motsatte LOL-spillerne. Det er viktig å ha samarbeid med partnerne dine, ellers kan spillet ditt raskt gå nedover. LOL er et ekstremt eksepsjonelt spill, og en hel mengde følelser kan gå gjennom tankene mens du spiller dette spillet, så det er lettere å bli rasende eller frustrert. Likevel er det ikke verdt det å bare ta ut alle disse følelsene og følelsene på teammedlemmene dine.

Du kan fjerne mye om samarbeid og bygge forbindelser fra et kampspill som dette og deretter bruke dette i hverdagen din. Vanligvis i arbeidsinnstillinger, må du samarbeide som en gruppe med andre for å oppnå et spesifikt mål, en oppgave eller en oppgave. Du er kanskje ikke enig med alt lagkameratene dine foreslår eller sier, men i stedet for å sprenge dem og forårsake scener, kan dere alle samarbeide som en gruppe og finne den mest ideelle løsningen som vil fungere for din gitte omstendighet. Det fungerer i det virkelige liv, og fungerer også på Summoner's Rift. Å energisere kollegene dine sammen og være positive, vil i økende grad bli mer produktiv på lang sikt vil resultatene vise.

Å reise seg i gradene og flytte til en annen divisjon i League of Legends er energigivende, og det føles utvilsomt bra å se at alt ditt flittige arbeid har gitt utrolige resultater. Når du ser deg selv overgå forventningene og klatre til edel diamant, er det lettere å bygge opp ego og tenke at du er overlegen alle andre. I alle fall forbedrer det deg ikke som spiller i League of Legends, og heller ikke et overlegent individ når du krediterer det til en arbeids- eller skoleforhold.

More posts
28. juni 2022

Beste Valorant -spillere i 2022

Det er sprøtt å tenke på hvordan Valorant gikk fra å være stort sett ingenting for publikum for bare et halvt tiår siden til å klatre opp i gradene for å bli den mest fremtredende konkurrerende FP...

Read more